Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Herman Koster boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Herman Koster boeken?

drs. Herman Koster boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Herman Koster.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Herman Koster.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Herman Koster ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Herman Koster plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Herman Koster

(Social) Serious games ten behoeve van organisatieontwerp en organisatieverandering

Drs. Herman Koster is als vice president werkzaam bij Capgemini, en oprichter/eigenaar van Demovides BV, een bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen en toepassen van (social) serious games ten behoeve van organisatieontwerp en organisatieverandering.

Van huis uit is hij orthopedagoog, gespecialiseerd in ‘moeilijk opvoedbaarheid’, en afgestudeerd aan de Rijks Universiteit Groningen (cum laude), met een onderzoek naar de effecten van amusementshallen op de jeugd. We spreken dan over verslavingsproblematiek, waarbij Koster een voorkeur heeft voor drugs en gokken.

Tijdens zijn studie heeft Koster zich ontwikkeld als professioneel trombonist, componist en bandleider, met concerten op vele podia in binnen- en buitenland. Ook nu nog is hij actief op muziekgebied, waarbij compositie centraal staat, en de trombone is verruild voor de piano.

Na zijn studie is hij enige jaren full time actief geweest als muzikant, componist en bandleider. Omdat muziek zijn hart heeft, heeft hij besloten in de IT te gaan. Na enige jaren werkzaam geweest te zijn in de ‘harde technische kant ‘, werd hij al snel projectleider voor grote projecten voor de NAM, de Shell en Sociale Diensten. Door het geld dat hij hiermee verdiende, was hij in staat opdrachten aan te nemen op muziekgebied die weinig opleverden in financiële zin, maar des te meer op artistiek gebied. Zo heeft hij enkele gastdocentschappen kunnen invullen bij buitenlandse conservatoria in ontwikkelingslanden.

Naast zijn werkzaamheden in de IT heeft Koster een post doctoraal bedrijfskunde afgerond. Hij meende dat dit van waarde kon zijn.

De afgelopen twintig jaar heeft Herman Koster leidinggevende rollen vervuld binnen de branche van IT en Consultancy. Als databasespecialist, projectleider, hoofd automatisering en directeur van een IT-bedrijf. De laatste vijftien jaar als vice president bij Capgemini. Leidinggevend aan ‘profit en loss’-verantwoordelijke eenheden, waarvan de afgelopen vier jaar als directeur van een dochteronderneming van Capgemini; het toonaangevend instituut Capgemini Academy. Bij Capgemini heeft hij onder andere een vijftal keer organisatieonderdelen mogen fuseren, om daar vervolgens een of twee jaar leiding aan te geven.

Zowel binnen als buiten Capgemini is hij actief op het gebied van leiderschapsontwikkeling voor directie en hoger management, in de vorm van persoonlijke begeleiding.

Vanuit zijn achtergrond als sociaal wetenschapper, bedrijfskundige en componist/musicus/bandleider heeft hij een onorthodoxe visie op leiderschap en management. Een weerslag hiervan is te vinden in zijn (business)roman ‘Oscar en Linda, de ongeschreven regels van een project’ (Koninklijke van Gorcum, 2006). Zijn stijl van opereren wordt ‘onconventioneel’ genoemd.

Koster heeft een historische en nog steeds voortdurende fascinatie voor ‘de lerende en zich ontwikkelende mens’. Waarbij de Homo Ludens, de ‘spelende mens’, zijn focus heeft.

Bij zijn lezingen maakt hij nooit gebruik van sheets. Als achtergrond toont hij graag visual scapes.

 

drs. Herman Koster boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Herman Koster.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Herman Koster, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Herman Koster en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Herman Koster mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Herman Koster.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Herman Koster. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Herman Koster checken, een gratis optie plaatsen op drs. Herman Koster en de boeking(en) van drs. Herman Koster voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Herman Koster, BOEKINGSBUREAU drs. Herman Koster, BOEKINGSBURO drs. Herman Koster, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Herman Koster, ENTERTAINMENTBURO drs. Herman Koster, ARTIESTENBUREAU drs. Herman Koster, BOEKINGSKANTOOR drs. Herman Koster, IMPRESARIAAT drs. Herman Koster, MUZIEKBURO drs. Herman Koster, MUZIEKBUREAU drs. Herman Koster, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Herman Koster, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Herman Koster, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Herman Koster.

 

Offerte drs. Herman Koster aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag