Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Arnold Blits boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Arnold Blits boeken?

Arnold Blits boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Arnold Blits.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Arnold Blits.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Arnold Blits ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Arnold Blits plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Arnold Blits

De wereld van Blits is spraakmakend, controversieel, gedurfd… en menselijk.

In de afgelopen 25 jaar heeft Arnold Blits zich ontwikkeld tot één van de meest spraakmakende trainers van Nederlandse bodem. In binnen- en (vooral) buitenland, vormen zijn controversiële inzichten met betrekking tot leiderschap, sales en verandermanagement inmiddels een compleet eigen gedachtengoed. Op basis van scherpe analyses en logica rammelt Blits aan bestaande dogma’s. Hij brengt nieuwe inzichten m.b.t. het menselijk brein en menselijk gedrag. De context waar binnen hij dit doet varieert van vraagstukken met betrekking tot leiderschap, strategie, commercie, teambuilding tot creativiteit en ondernemerschap.

Tijdens zijn lange carrière heeft Arnold Blits in binnen- en buitenland als consultant, trainer, coach en spreker inmiddels gewerkt met duizenden executives, managers en medewerkers. Zijn opdrachtgevers variëren van multinationals tot kleinere gespecialiseerde ondernemingen in de meest uiteenlopende branches.

Een hoofdthema van zijn gedachtengoed betreft het creëren en verdiepen van relaties. Hoe beter we in staat zijn om relaties te maken en vertrouwen te winnen, hoe succesvoller we kunnen zijn in onze rol of job. Dit geldt zowel zakelijk als privé. Zijn inzichten over relaties zijn grensverleggend en gaan vaak in tegen bestaande opvattingen. Opdrachtgevers die er consequent mee aan de slag gaan, boeken echter in hun organisatie resultaten die hun stoutste verwachtingen overtreffen.

Een bijeenkomst met Arnold Blits als spreker, trainer of expert is impactvol en zal zeker de tongen losmaken. Op een intense, interactieve en humoristische wijze zet Arnold Blits de wereld van zijn toehoorders flink op z’n kop. Bestaande conclusies zijn plotseling niet meer zo vanzelfsprekend. Doorspekt met praktijkvoorbeelden neemt hij zijn publiek mee naar nieuwe mogelijkheden. Hij verandert hoe je kijkt naar je realiteit. Als geen ander weet hij onder woorden te brengen wat er werkelijk speelt. Uniek is zijn vermogen om ter plekke complexe vraagstukken op te lossen of vliegensvlug creatieve concepten te bedenken. Hij is volledig wars van voorgekauwde verhalen en dogma’s. Vorm gaat bij hem nooit boven inhoud. Niet voor niets zetten verscheidene Amerikaanse gastheren hem juist inhoudelijk in, nadat hij aanvankelijk als luchtig spreker werd uitgenodigd.

Arnold Blits is te boeken als spreker, trainer of consultant.

Ook als interviewer of discussieleider weet Blits spannende gesprekken te creëren. Zelfs bij door de wol geverfde kopstukken, weet hij met zijn gedurfde vragen en snelle analyses zijn gesprekspartners te verleiden meer te vertellen dan hun prefab reacties. Hij creëert voor iedere opdrachtgever maatwerk inhoud. Blits is ook in staat om tijdens een event terstond ingebrachte casussen of problemen vanuit nieuwe invalshoeken te benaderen en mogelijke oplossingen aan te dragen. Zowel als ‘opener’, gespreksleider of spreker brengt Blits focus en inhoud in een groep die anders in containerbegrippen zou communiceren. Leg hem uit wat er speelt en wat u echt zou willen bereiken en hij gaat voor u los.

Arnold Blits boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Arnold Blits.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Arnold Blits, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Arnold Blits en de eventuele overige kosten om een optreden van Arnold Blits mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Arnold Blits.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Arnold Blits. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Arnold Blits checken, een gratis optie plaatsen op Arnold Blits en de boeking(en) van Arnold Blits voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Arnold Blits, BOEKINGSBUREAU Arnold Blits, BOEKINGSBURO Arnold Blits, ENTERTAINMENTBUREAU Arnold Blits, ENTERTAINMENTBURO Arnold Blits, ARTIESTENBUREAU Arnold Blits, BOEKINGSKANTOOR Arnold Blits, IMPRESARIAAT Arnold Blits, MUZIEKBURO Arnold Blits, MUZIEKBUREAU Arnold Blits, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Arnold Blits, ARTIESTENBOEKINGSBURO Arnold Blits, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Arnold Blits.

 

Offerte Arnold Blits aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag