Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Joshua Livestro boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Joshua Livestro boeken?

Joshua Livestro boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Joshua Livestro.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Joshua Livestro.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Joshua Livestro ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Joshua Livestro plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Joshua Livestro

Een man met uitgesproken meningen

Na aan de Rijksuniversiteit Leiden een studie politieke wetenschappen te hebben afgerond, vertrok hij in 1996 naar Engeland, waar hij in Cambridge een vervolgstudie deed in de geschiedenis van het politieke denken. Begin ’98 volgde de overstap van de politieke theorie naar de harde praktijk van Westminster. Als beleidsmedewerker op het hoofdbureau van de Conservatieve Partij adviseerde hij leden van het Britse Schaduwkabinet over pensioenhervormingen, werkgelegenheids- vraagstukken, kinderopvang en standaarden in het onderwijs.

In oktober ’99 verruilde hij Londen voor Brussel, waar hij persoonlijk medewerker werd van het Nederlandse lid van de Europese Commissie, Frits Bolkestein. Als toesprakenschrijver en manusje van alles mocht hij drie jaar lang meekijken in de keuken van een van Nederlands belangrijkste politieke meesterchefs.

Na vijf jaar lang voor anderen te hebben geschreven, kreeg hij in november 2002 de kans eindelijk op eigen benen te gaan staan. Het Algemeen Dagblad bood hem een wekelijkse column aan op de opiniepagina. Het was het begin van een nieuwe loopbaan als columnist en publicist. Het zou hem via verschillende publicaties (onder andere Vrij Nederland en De Gelderlander) uiteindelijk doen belanden bij de krant waarmee hij is opgegroeid, De Telegraaf. Voor die krant schrijft hij nu al weer enige tijd de buitenlandcolumn. Behalve columns schrijft hij ook essays, commentaren en boekbesprekingen. Daarnaast verscheen onlangs bij uitgeverij Prometheus/Bert Bakker van zijn hand De adem van grootheid, een geschiedenis van Nederland in de jaren vijftig.

Naast het geschreven woord heeft ook het gesproken woord een belangrijke plaats in zijn werk. Dat gold des te meer toen hij begin 2007 in het zondagse actualiteitenprogramma Buitenhof het columnisten- stokje overnam van de naar Den Haag vertrokken Ronald Plasterk. Nadat de redactie van Buitenhof een column van zijn hand weigerde uit te zenden stopte hij weer. Hij is momenteel regelmatig te beluisteren als gastcommentator in actualiteitenprogramma’s op Radio 1.

Joshua Livestro is inzetbaar als dagvoorzitter/discussieleider en als gastspreker over binnenlandse en buitenlandse zaken.

Joshua Livestro boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Joshua Livestro.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Joshua Livestro, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Joshua Livestro en de eventuele overige kosten om een optreden van Joshua Livestro mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Joshua Livestro.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Joshua Livestro. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Joshua Livestro checken, een gratis optie plaatsen op Joshua Livestro en de boeking(en) van Joshua Livestro voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Joshua Livestro, BOEKINGSBUREAU Joshua Livestro, BOEKINGSBURO Joshua Livestro, ENTERTAINMENTBUREAU Joshua Livestro, ENTERTAINMENTBURO Joshua Livestro, ARTIESTENBUREAU Joshua Livestro, BOEKINGSKANTOOR Joshua Livestro, IMPRESARIAAT Joshua Livestro, MUZIEKBURO Joshua Livestro, MUZIEKBUREAU Joshua Livestro, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Joshua Livestro, ARTIESTENBOEKINGSBURO Joshua Livestro, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Joshua Livestro.

 

Offerte Joshua Livestro aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag