Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Danny Mekic’ boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Danny Mekic’ boeken?

Danny Mekic’ boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Danny Mekic’.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Danny Mekic’.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Danny Mekic’ ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Danny Mekic’ plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Danny Mekic’

Jonge ondernemer
Danny Mekić (Amsterdam, 12 januari 1987) is in 2009 uitgeroepen tot ‘meest succesvolle jonge ondernemer van Nederland’ door het magazine Sprout, een uitgave van Management Team. In datzelfde jaar werd hij door Quote en Elsevier vermeld in talentenlijstjes en in 2010 was hij volgens NRC Handelsblad de meest gevraagde expert uit het bedrijfsleven op de Nederlandse televisie.In de jaren die volgden is hij uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van internet, technologie, nieuwe business modellen en een van de meest gevraagde sprekers van Nederland. Hij publiceert regelmatig in kranten, waaronder NRC Handelsblad en the Financial Times.BiografieOp twaalfjarige leeftijd begon Mekić vrijwilligerswerk te doen bij Het Net, een van de eerste en grootste internetproviders in Nederland, en werkte mee aan de bouw van Clubs.nl — de vroege voorloper van Facebook met in 2000 maar liefst 1 miljoen gebruikers en in 2002 richtte hij zijn eerste internetbedrijf op en brak in 2004 vroegtijdig zijn middelbare school af. In 2008 volgde hij een opleiding tot (peer-)mediator bij het Centrum voor Conflicthantering in Haarlem.StudieVia het colloquium doctum-examen werd Mekić in 2007 toegelaten tot de Universiteit van Amsterdam, waar hij de honoursbachelor Rechtsgeleerdheid startte en extra vakken volgde bij de opleidingen Psychologie en Economie. In 2008 werd hij verkozen tot voorzitter van de Facultaire Studentenraad.CarrièreIn 2010 werd Danny aangesteld in een adviescommissie van de Ministers van Economische Zaken en Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen met als doel ondernemerschap te stimuleren in het onderwijs.Momenteel richt Danny zich fulltime op het in 2011 opgerichte NewTeam, een internationaal consultancybureau gespecialiseerd in strategische boardroom consultancy bij grote organisaties op het gebied van technologie, media en communicatie, gespecialiseerd in (verstorende) innovaties en nieuwe business modellen. NewTeam werkt voor 40 van de grootste organisaties in Nederland en verschillende overheidsdiensten, maar heeft ook klanten in zeven andere Europese landen, Amerika en Australië.Danny opende in 2013 het Academische Jaar van de Technische Universiteit van Eindhoven, sprak drie keer op TEDx en doceert aan bijna alle hogescholen en universiteiten als gastdocent bij de economische en juridische faculteiten.

Danny Mekic’ boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Danny Mekic’.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Danny Mekic’, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Danny Mekic’ en de eventuele overige kosten om een optreden van Danny Mekic’ mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Danny Mekic’.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Danny Mekic’. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Danny Mekic’ checken, een gratis optie plaatsen op Danny Mekic’ en de boeking(en) van Danny Mekic’ voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Danny Mekic’, BOEKINGSBUREAU Danny Mekic’, BOEKINGSBURO Danny Mekic’, ENTERTAINMENTBUREAU Danny Mekic’, ENTERTAINMENTBURO Danny Mekic’, ARTIESTENBUREAU Danny Mekic’, BOEKINGSKANTOOR Danny Mekic’, IMPRESARIAAT Danny Mekic’, MUZIEKBURO Danny Mekic’, MUZIEKBUREAU Danny Mekic’, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Danny Mekic’, ARTIESTENBOEKINGSBURO Danny Mekic’, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Danny Mekic’.

 

Offerte Danny Mekic’ aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag