Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Esther Mollema MBA boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Esther Mollema MBA boeken?

Esther Mollema MBA boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Esther Mollema MBA.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Esther Mollema MBA.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Esther Mollema MBA ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Esther Mollema MBA plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Esther Mollema MBA

Thought leader rond High Performance Organizations en Leiderschap met een bijzondere aandacht voor diversiteit en vrouwelijk leiderschap

Of het nu gaat om een lezing, workshop of training, wat altijd terugkomt vanuit de zaal is de bevlogenheid, humor en uitdagende energie van Esther. Ze werkt dan ook vanuit een persoonlijke drive aan het verbeteren van leiderschap en diversiteit in organisaties. Na een BBA op Nyenrode en een MBA in de Verenigde Staten, werkte Esther Mollema (1965) in Nederland, Japan, Duitsland en de Verenigde Staten. Ze leidde verschillende trainings- en conferentie- organisaties. Sinds 1999 is zij oprichter en directeur van Direction, een trainings- en ontwikkelingsbureau voor programma’s op het gebied van leiderschap en besluitvorming. Vanaf 2005 investeerde Esther met haar bedrijf in het onderzoek van André de Waal naar de succesfactoren van High Performance Organisaties. Vooral de koppeling van het wetenschappelijke onderzoek, naar de praktische toepasbaarheid was haar doel. In 2007 richtte Esther het HPO Center op, waarvan ze nu algemeen directeur is.

Esther Mollema geeft vanuit Direction en het HPO Center trainingen, lezingen en masterclasses met als thema’s High Performance Organizations, kwaliteit van leiderschap en diversiteit, voor onder meer Gasunie, beroepsvereniging directeuren kinderopvang, Ziggo, Royal Haskoning, ING, Rijkswaterstaat, Solvay Pharmaceuticals en de Universiteit Utrecht.

In haar boek ‘50% meer talent’ vertelt Esther:

“Op mijn dertigste stond ik aan het hoofd van een trainingsorganisatie in New York, die in de meeste staten van de VS ook eigen trainingscentra had. In de tien jaar daarvoor had ik gestudeerd en gewerkt op verschillende plaatsen in de wereld. Werk was voor mij als topsport. Met grote concentratie en doelgerichtheid was ik met al mijn ziel en zaligheid bezig de bedrijven die ik leidde, iedere dag beter te maken. En met succes.

Toen we als gezin terugkeerden naar Nederland, viel het me op dat veel zeer talentvolle vrouwen met wie ik had gestudeerd, hun ambities intussen fors hadden teruggeschroefd. Ze werkten parttime en waren in hun relatie degenen die de meeste tijd voor de kinderen zorgden. Ook kozen ze ervoor om niet voor een volgende promotie te gaan en gaven als reden op: “Dat is bij ons toevallig zo gelopen”. Daarnaast waren er ook mannen met wie ik had gestudeerd, die tijdens hun studie niet bijzonder uitblonken, maar die de ene na de andere promotie kregen. En ik merkte dat er in Nederland in mijn dagelijkse werk een beetje lacherig werd gedaan over mijn cv met mijn al grote management- en internationale ervaring. Veel gesprekspartners stelden hierover vragen alsof ze het niet echt geloofden. Waarom niet? Wat was er aan de hand?

Ik besloot me een zomer terug te trekken om al het beschikbare materiaal over vrouwen en carrière te bestuderen. Ik las alles en in ieder zakelijk gesprek, ook al ging het over andere zaken, reserveerde ik wat tijd om een aantal door mij opgestelde hypotheses te testen. Langzaam maar zeker kreeg ik meer inzicht en groeide er een visie over vrouwen en ambitie, en de manier waarop mannen en vrouwen daartegenaan kijken.

Organisaties vroegen me mijn inzichten met hen te delen. Ik ontwierp trainingen voor vrouwen om hen de inzichten te geven om hun ambities niet kwijt te raken, maar ze juist waar te maken. Ik investeerde in wetenschappelijk onderzoek naar de succesfactoren van High Performance Organizations. En nu zijn we ruim 2.500 vrouwen verder en adviseur ik bestuurders rond prestatieverbetering, kwaliteit van leiderschap en diversiteit. En dat doe ik met alle energie en passie die ik heb.”

Esther Mollema MBA boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Esther Mollema MBA.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Esther Mollema MBA, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Esther Mollema MBA en de eventuele overige kosten om een optreden van Esther Mollema MBA mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Esther Mollema MBA.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Esther Mollema MBA. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Esther Mollema MBA checken, een gratis optie plaatsen op Esther Mollema MBA en de boeking(en) van Esther Mollema MBA voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Esther Mollema MBA, BOEKINGSBUREAU Esther Mollema MBA, BOEKINGSBURO Esther Mollema MBA, ENTERTAINMENTBUREAU Esther Mollema MBA, ENTERTAINMENTBURO Esther Mollema MBA, ARTIESTENBUREAU Esther Mollema MBA, BOEKINGSKANTOOR Esther Mollema MBA, IMPRESARIAAT Esther Mollema MBA, MUZIEKBURO Esther Mollema MBA, MUZIEKBUREAU Esther Mollema MBA, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Esther Mollema MBA, ARTIESTENBOEKINGSBURO Esther Mollema MBA, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Esther Mollema MBA.

 

Offerte Esther Mollema MBA aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag