Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Herman Hoving Ph.D boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Herman Hoving Ph.D boeken?

Herman Hoving Ph.D boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Herman Hoving Ph.D.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Herman Hoving Ph.D.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Herman Hoving Ph.D ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Herman Hoving Ph.D plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Herman Hoving Ph.D

Innoveren en inspireren in organisaties
Dr. Herman Hoving is partner in de firma Panta Rheyn die zich inzet voor het verbeteren van prestaties en het versterken van het vernieuwingsvermogen. Daarnaast is hij werkzaam bij verschillende Master opleidingen (Organisatie Coaching, Risico Management, MBA Innovatie Management).Herman was actief in de HRM bij de PTT, als innovatie adviseur bij TNO, als docent aan de Universiteit van Leiden en als visiting professor bij ESADE in Barcelona. Hij promoveerde op het proefschrift `Leiden met PIT- inspireren en innoveren in organisaties’. PIT staat voor Persoonlijke Invloed Tactieken, acht methoden waarmee je zaken voor en door anderen gedaan kunt krijgen. Inspireren is zo’n methode die leidt tot buitengewone prestaties. Inspirerende leiders weten een hoger innovatietempo te behalen en (meer) commitment bij hun medewerkers. Met Visie, Vertrouwen en door het benutten van Variatie weten zij vernieuwing te realiseren. Daarbij worden ze helaas vaak belemmerd door blokkades. Met de JIB worden deze in beeld gebracht en dat is het begin van hun verwijdering.Niets motiveert zo sterk als het maken van vooruitgang.Daarom zijn het Progress Principle en de positieve psychologie bronnen van inspiratie in de Psychologie Praktijk voor Progressie P3 waarin Herman mensen helpt vooruitgang te boeken. Helaas doen ze dat vaak door voluit gas te geven en tegelijkertijd op de rem te staan. Zonder dat te weten. Dat schiet natuurlijk niet op.Daarom zet hij bij bepalen van de koers (strategie ontwikkeling) en het bereiken van doelen de JIB (de remmen) en de PIT (gas pedalen) in om progressie te maken. ‘Met volle kracht vooruit’ is de titel van het individuele programma, voor teams ‘Organisatie van de Master Mind’. Voor organisaties kan hij van betekenis zijn als Organisatie Coach die de collectieve leerprocessen organiseert die leiden tot meer productieve mindsets.Herman is auteur van verschillende boeken op het gebied van leiderschap en innovatie. Het boek `De 7 Wetten Voor Innovatie’ , samen met Rik Plantinga Ma, dat in 2009 de top10 van beste managementboeken haalde is in 2014 in een versie op het internet voorzien van interessante voorbeelden en achtergrondinformatie . De 7 wetten corresponderen met 7 stappen op het innovatie pad. Tezamen vormen zij een road map voor vernieuwing.Gebaseerd op het boek ‘De 7 wetten voor innovatie’ heeft Hoving een APP ontwikkeld. Met de INNOVATIE VERSNELLER (Engelse versie: Innovation APPcelerator) kunnen gebruikers zelf hun innovatie versnellen en meer omzet en winst halen uit nieuwe producten en diensten.Als speaker voor de Academy heeft hij een voorkeur voor het organiseren van workshops waarin bovenstaande thema’s naar voren komen en deelnemers kunnen ondervinden hoe het is om progressie te maken en blokkades op te heffen. Centraal staat een master oefening die is gebaseerd op de innovatie praktijk. Learning by doing is het adagium.

Herman Hoving Ph.D boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Herman Hoving Ph.D.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Herman Hoving Ph.D, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Herman Hoving Ph.D en de eventuele overige kosten om een optreden van Herman Hoving Ph.D mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Herman Hoving Ph.D.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Herman Hoving Ph.D. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Herman Hoving Ph.D checken, een gratis optie plaatsen op Herman Hoving Ph.D en de boeking(en) van Herman Hoving Ph.D voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Herman Hoving Ph.D, BOEKINGSBUREAU Herman Hoving Ph.D, BOEKINGSBURO Herman Hoving Ph.D, ENTERTAINMENTBUREAU Herman Hoving Ph.D, ENTERTAINMENTBURO Herman Hoving Ph.D, ARTIESTENBUREAU Herman Hoving Ph.D, BOEKINGSKANTOOR Herman Hoving Ph.D, IMPRESARIAAT Herman Hoving Ph.D, MUZIEKBURO Herman Hoving Ph.D, MUZIEKBUREAU Herman Hoving Ph.D, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Herman Hoving Ph.D, ARTIESTENBOEKINGSBURO Herman Hoving Ph.D, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Herman Hoving Ph.D.

 

Offerte Herman Hoving Ph.D aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag