Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Emilie Röell boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Emilie Röell boeken?

Emilie Röell boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Emilie Röell.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Emilie Röell.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Emilie Röell ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Emilie Röell plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Emilie Röell

Antropoloog, politiek filosoof en religiewetenschapper; alumna Nationale DenkTank

Emilie Röell (25) onderzoekt, schrijft en adviseert. Als antropologe, politiek filosofe en religiewetenschapper buigt zij zich met name over hoe democratie en sociaal kapitaal in maatschappijen versterkt kunnen worden. Centraal staat daarin voor haar het thema vertrouwen; en de manieren waarop vertrouwen tussen individuen en instituties of tussen groepen mensen kan ontstaan en groeien. Sinds begin 2013 woont en werkt zij in Myanmar, waar ze voor de Europese Unie projecten op het gebied van vrede, democratisering, en goed openbaar bestuur ondersteunt.

In 2010 maakte Emilie deel uit van De Nationale DenkTank, die onderzoek deed naar het vertrouwen tussen burgers en overheid in de Nederlandse samenleving. Daarna was zij werkzaam als adviseur en ondersteuner voor Nationale ombudsman Alex Brenninkmeijer, in welke periode ze adviseerde en publiceerde over procedurele rechtvaardigheid, vertrouwen en burgerparticipatie.

Emilie is in het bijzonder geïnteresseerd in de rol van jongeren in de dynamiek en veerkracht van democratieën. In Tanzania, Rwanda, en Vanuatu zette zij zich in voor de versterking van politieke participatie van jongeren, waarbij ze in Rwanda in 2008 hielp met de start van een politieke jongerenlobby, en in Vanuatu bijdroeg aan de opzetting van de National Youth Council. In 2013 publiceerde ze samen met prof. Herman van Gunsteren het boek Jongeren Welkom (Prometheus/Bert Bakker), waarin moeilijkheden van en uitdagingen voor hoogopgeleide twintigers in de Nederlandse samenleving vandaag de dag psychologisch maar vooral sociologisch uitgediept worden aan de hand van een serie interviews met spraakmakende jongeren én ouderen.

Als 15-jarige was Emilie 10 jaar geleden de jongste student van Nederland, toen zij met haar studie Liberal Arts Sciences aan het University College te Utrecht begon. Daarna voltooide zij cum laude Masters in Religiewetenschappen (2009), in Culture Antropologie (2010), en in Sociale Politieke Filosofie (2011) aan de Universiteit Leiden en de University of California at Berkeley. Op haar 16e vloog ze met een enkeltje Zuidoost Azië voor het eerst alleen de wereld in, en inmiddels heeft zij bijna 60 landen bezocht, en in 6 landen langer dan 6 maanden gewoond. In Oktober/November 2013 rijdt zij een Royal Enfield motorfiets van Delhi door Nepal, Sikkim, Bhutan en Noordoost India naar Myanmar op zoek naar Myanmar’s oude en nieuwe connecties in deze regio.

Emilie Röell is aangesloten bij het alumninetwerk van Stichting de Nationale DenkTank

Alumni van de jaarlijks wisselende Nationale DenkTank zijn jonge, slimme mensen met veel energie die graag een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij. De alumni komen vanuit uiteenlopende disciplines en belanden na hun studie in de wetenschap, het bedrijfsleven, de overheid of de non-profit sector.

Voor deelname aan de Nationale DenkTank worden mensen geselecteerd op basis van maatschappelijke betrokkenheid, academische excellentie, initiatief, buiten de eigen kaders kunnen denken, probleemoplossend vermogen, samenwerking en motivatie.

De deelnemers worden na het spreken van honderden experts gedurende de Nationale DenkTank zelf specialisten op de inhoud van het thema van hun jaar (zie kader voor overzicht thema’s door de jaren heen). Daarnaast worden de deelnemers tijdens het programma getraind in het geven van presentaties aan grote groepen en het begeleiden van workshops en discussies.

Emilie Röell boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Emilie Röell.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Emilie Röell, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Emilie Röell en de eventuele overige kosten om een optreden van Emilie Röell mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Emilie Röell.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Emilie Röell. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Emilie Röell checken, een gratis optie plaatsen op Emilie Röell en de boeking(en) van Emilie Röell voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Emilie Röell, BOEKINGSBUREAU Emilie Röell, BOEKINGSBURO Emilie Röell, ENTERTAINMENTBUREAU Emilie Röell, ENTERTAINMENTBURO Emilie Röell, ARTIESTENBUREAU Emilie Röell, BOEKINGSKANTOOR Emilie Röell, IMPRESARIAAT Emilie Röell, MUZIEKBURO Emilie Röell, MUZIEKBUREAU Emilie Röell, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Emilie Röell, ARTIESTENBOEKINGSBURO Emilie Röell, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Emilie Röell.

 

Offerte Emilie Röell aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag