Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Natascha Kooiman boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Natascha Kooiman boeken?

drs. Natascha Kooiman boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Natascha Kooiman.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Natascha Kooiman.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Natascha Kooiman ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Natascha Kooiman plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Natascha Kooiman

Duurzaamheidsrebel en voorvechter van een duurzamer voedselsysteem
Natascha Kooiman is een ‘duurzaamheidsrebel’ en zet zich vol passie in voor verduurzaming van onze wereld. Haar filosofie? Ieder heeft een machtig wapen in handen om de wereld te verduurzamen: de vork! Met haar social enterprise Smaackmakers inspireert Natascha consumenten, bedrijven en overheden hiertoe en maakt zo op jonge leeftijd al behoorlijke impact. Niet voor niets werd ze DJ100 (Duurzame Jongeren 100), TED-spreker en twee keer door VIVA400 benoemd als ‘jonge vrouw met invloed’. Natascha zet duurzaamheid in een heel nieuw daglicht en doet daarmee podium na podium aan als spreker en dagvoorzitter.Natascha deed als professional in communicatie een traineeship over de noodzakelijke voedseltransitie. Ze stond aan de wieg van de voedselrevolutiebeweging FoodGuerrilla, richtte het platform voor duurzame voedselinitiatieven FoodQuake op en startte, na onderzoek naar verduurzamen van cateraars en horeca, Smaackmakers. Als inspirator en versneller van de transitie naar een toekomstbestendig voedselpatroon, geeft Natascha colleges en lezingenen is ze o.a. adviesraad lid van het voedselprogramma van FOA/UNEP, jongste lid van Werkgroep Voetprint Nederland, bestuurslid van PvdA Duurzaam en adviseur Duurzaamheid bij Koninklijke Horeca Nederland.De bevlogenheid van de jonge ondernemer Natascha brengt ieder publiek energie. Ze heeft een vermogen om een ingewikkeld onderwerp toegankelijk, boeiend en zelfs vermakelijk te maken, waarmee Natascha publiek uit totaal uiteenlopende sectoren weet te boeien en te binden. Duurzaamheid krijgt een hele nieuwe betekenis en wordt concreet, haalbaar en op zijn minst interessant!

drs. Natascha Kooiman boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Natascha Kooiman.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Natascha Kooiman, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Natascha Kooiman en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Natascha Kooiman mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Natascha Kooiman.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Natascha Kooiman. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Natascha Kooiman checken, een gratis optie plaatsen op drs. Natascha Kooiman en de boeking(en) van drs. Natascha Kooiman voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Natascha Kooiman, BOEKINGSBUREAU drs. Natascha Kooiman, BOEKINGSBURO drs. Natascha Kooiman, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Natascha Kooiman, ENTERTAINMENTBURO drs. Natascha Kooiman, ARTIESTENBUREAU drs. Natascha Kooiman, BOEKINGSKANTOOR drs. Natascha Kooiman, IMPRESARIAAT drs. Natascha Kooiman, MUZIEKBURO drs. Natascha Kooiman, MUZIEKBUREAU drs. Natascha Kooiman, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Natascha Kooiman, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Natascha Kooiman, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Natascha Kooiman.

 

Offerte drs. Natascha Kooiman aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag