Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Frank du Mosch boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Frank du Mosch boeken?

Frank du Mosch boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Frank du Mosch.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Frank du Mosch.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Frank du Mosch ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Frank du Mosch plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Frank du Mosch

Eén van de scherpste interviewers van Nederland

Ooit begonnen als presentator en verslaggever bij het NOS Jeugdjournaal, weliswaar niet meer blond maar grijs en jaren ervaring in de journalistiek rijker. Gebleven is de energie, de verwondering en de brede belangstelling. Frank du Mosch is naast presentator en interviewer, fanatiek zeiler, drummer, sporter en early adapter van nieuwe media.

Politiek, economie, recht en maatschappelijke vraagstukken zijn de terreinen waarop Frank du Mosch uitstekend inzetbaar is. Daarnaast is hij goed ingevoerd in de wereld van de nieuwe media, social networks, internet en marketing.

Frank du Mosch begon zijn televisieloopbaan als presentator en verslaggever bij het NOS Jeugdjournaal in 1989. Hij maakte in 1996 de overstap naar het ‘gewone’ Journaal. Om in 1999 voor de actualiteitenrubriek Netwerk te gaan werken. Vanaf 2005 is Du Mosch het televisiewerk gaan combineren met presentatie voor de radio. Casa Luna (een uur lang diepte-interview met één gast), Standpunt Café (discussie met politici, bestuurders en wetenschappers op het scherpst van de snede over het nieuws van de dag). En op zaterdagochtend Cappuccino, met regelmaat het best beluisterde programma op de Nederlandse radio. 

Door de jarenlange ervaring met presenteren en interviewen is Frank du Mosch een allrounder. Hij combineert kennis van zaken met betrokkenheid en humor. Ook over complexe onderwerpen kan Frank du Mosch een spannende discussie voeren. Hij krijgt een zaal graag op het puntje van de stoel en schuwt de rol van advocaat van de duivel niet.

Frank du Mosch is een spreker en inzetbaar als dagvoorzitter, discussieleider, interviewer en presentator.  “Ik verleg graag mijn grenzen. Dat is één van mijn belangrijkste eigenschappen. Ik probeer, zowel in mijn werk als daarbuiten, telkens een stapje verder te gaan.”

Met Frank du Mosch haalt u één van de scherpste interviewers van Nederland in huis.

Frank du Mosch boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Frank du Mosch.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Frank du Mosch, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Frank du Mosch en de eventuele overige kosten om een optreden van Frank du Mosch mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Frank du Mosch.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Frank du Mosch. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Frank du Mosch checken, een gratis optie plaatsen op Frank du Mosch en de boeking(en) van Frank du Mosch voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Frank du Mosch, BOEKINGSBUREAU Frank du Mosch, BOEKINGSBURO Frank du Mosch, ENTERTAINMENTBUREAU Frank du Mosch, ENTERTAINMENTBURO Frank du Mosch, ARTIESTENBUREAU Frank du Mosch, BOEKINGSKANTOOR Frank du Mosch, IMPRESARIAAT Frank du Mosch, MUZIEKBURO Frank du Mosch, MUZIEKBUREAU Frank du Mosch, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Frank du Mosch, ARTIESTENBOEKINGSBURO Frank du Mosch, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Frank du Mosch.

 

Offerte Frank du Mosch aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag