Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. Jaap Jacobs boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Jaap Jacobs boeken?

dr. Jaap Jacobs boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Jaap Jacobs.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Jaap Jacobs.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Jaap Jacobs ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Jaap Jacobs plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Jaap Jacobs

Nederlandse geschiedenis van New York en Nederlanders in Amerika

Jaap Jacobs is historicus, gespecialiseerd in de geschiedenis van Nederlanders in Amerika in de zeventiende en achttiende eeuw. Hij heeft onder meer gedoceerd aan de Universiteit Leiden, de Universiteit van Amsterdam, Cornell University, The University of Pennsylvania en Ohio University. Hij is een veelgevraagd consulent voor tv-documentaires over Nieuw-Nederland, onder meer voor ID-TV (uitzending september 2009), RTBF en Docema (Boston).

Ook adviseert hij inzake tentoonstellingen, zoals ‘The Worlds of Margaretha van Varick’, te openen in september 2009 in het Bard Graduate Center for Studies in the Decorative Arts, Design, and Culture, New York, en de New-York Historical Society, de tentoonstelling over Nieuw-Nederland van het Nationaal Archief in het South Street Seaport Museum (te openen in september 2009). Hij was gast-curator voor de tentoonstelling ‘The Worlds of Henry Hudson’ van het Museum of the City of New York, april 2009-september 2009.

Naast diverse artikelen heeft hij een aantal boeken gepubliceerd:

New Netherland: A Dutch Colony in Seventeenth Century America. Leiden: Brill Academic Publishers, 2005

Een pant van ware vrintschap. Trantveersjes en enkele andere gedichten van Johan Farrett en Petrus Stuyvesant. Leiden: Uitgeverij Kopwit, 2004

Een zegenrijk gewest. Nieuw-Nederland in de zeventiende eeuw. Amsterdam: Prometheus / Bert Bakker, 1999.

In 2009 verschijnen vier boeken van zijn hand:

New Netherland: A History of the Dutch Colony on the Hudson. Ithaca: Cornell University Press

Petrus Stuyvesant: een levensschets. Amsterdam: Bert Bakker

Nederlands New York. Amsterdam: Uitgeverij Boom

Indianenverhalen: De vroegste beschrijvingen van Indianen langs de Hudsonrivier (1609-1680). Zutphen: Walburg Pers, samen met Charles Gehring en Kees-Jan Waterman.

dr. Jaap Jacobs boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Jaap Jacobs.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Jaap Jacobs, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Jaap Jacobs en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Jaap Jacobs mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Jaap Jacobs.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Jaap Jacobs. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Jaap Jacobs checken, een gratis optie plaatsen op dr. Jaap Jacobs en de boeking(en) van dr. Jaap Jacobs voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Jaap Jacobs, BOEKINGSBUREAU dr. Jaap Jacobs, BOEKINGSBURO dr. Jaap Jacobs, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Jaap Jacobs, ENTERTAINMENTBURO dr. Jaap Jacobs, ARTIESTENBUREAU dr. Jaap Jacobs, BOEKINGSKANTOOR dr. Jaap Jacobs, IMPRESARIAAT dr. Jaap Jacobs, MUZIEKBURO dr. Jaap Jacobs, MUZIEKBUREAU dr. Jaap Jacobs, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Jaap Jacobs, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Jaap Jacobs, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Jaap Jacobs.

 

Offerte dr. Jaap Jacobs aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag