Eigenschappen Liesbeth Staats boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Liesbeth Staats boeken?

Liesbeth Staats boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Liesbeth Staats.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Liesbeth Staats.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Liesbeth Staats ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Liesbeth Staats plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Liesbeth Staats

Presentatrice, journalist en formatontwikkelaar

“Je hebt een carte blanche om iedereen het hemd van het lijf te vragen”.

Dat is wat Liesbeth Staats al van kinds af aan aantrekt in de journalistiek. Sinds september 2011 is ze te zien als één van de vier anchors van KRO Brandpunt. Daarvoor maakte ze vlieguren in de journalistiek als verslaggever en presentator bij AVRO’s EenVandaag en was ze jarenlang het gezicht van het NOS Jeugdjournaal. In 2005 won ze de Cinekid Kinderkast Publieksprijs voor haar verslaggeving voor het Jeugdjournaal van de Tsunami in Azië.

Liesbeth studeerde Nederlandse taal- en Letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam en literatuur aan de Sorbonne in Parijs. Tijdens haar studie in Amsterdam liep ze stage bij de Amsterdamse tvzender AT5. Ze kon er blijven werken als verslaggever op de nieuwsredactie, daarna maakte ze de overstap naar het NOS Jeugdjournaal.

In 2011 begon ze haar bedrijf StaatsTV en ze sloot zich aan bij The Media Sisters. Twee creatieve organisaties, die formats ontwikkelen voor tv en internet.

Liesbeth Staats boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Liesbeth Staats.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Liesbeth Staats, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Liesbeth Staats en de eventuele overige kosten om een optreden van Liesbeth Staats mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Liesbeth Staats.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Liesbeth Staats. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Liesbeth Staats checken, een gratis optie plaatsen op Liesbeth Staats en de boeking(en) van Liesbeth Staats voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Liesbeth Staats, BOEKINGSBUREAU Liesbeth Staats, BOEKINGSBURO Liesbeth Staats, ENTERTAINMENTBUREAU Liesbeth Staats, ENTERTAINMENTBURO Liesbeth Staats, ARTIESTENBUREAU Liesbeth Staats, BOEKINGSKANTOOR Liesbeth Staats, IMPRESARIAAT Liesbeth Staats, MUZIEKBURO Liesbeth Staats, MUZIEKBUREAU Liesbeth Staats, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Liesbeth Staats, ARTIESTENBOEKINGSBURO Liesbeth Staats, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Liesbeth Staats.

Offerte Liesbeth Staats aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag