Eigenschappen prof. dr. Casper van Eijck boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

prof. dr. Casper van Eijck boeken?

prof. dr. Casper van Eijck boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van prof. dr. Casper van Eijck.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van prof. dr. Casper van Eijck.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van prof. dr. Casper van Eijck ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van prof. dr. Casper van Eijck plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie prof. dr. Casper van Eijck

Chirurg, hoogleraar en zorgspecialist

Prof. dr. C.H.J. van Eijck studeerde Geneeskunde in Rotterdam, waarna hij werd opgeleid tot chirurg in het toenmalige Leyenburg Ziekenhuis te Den Haag en het Academisch Ziekenhuis Dijkzigt te Rotterdam.

Na zijn inschrijving in 1991 als chirurg promoveerde hij in 1993 op het proefschrift getiteld ‘The role of Somatostatin receptors in breast and pancreatic cancer’.

Hij heeft zich in het bijzonder toegelegd op de behandeling van alvleesklierkanker maar heeft daarnaast ook nog andere aandachtsgebieden zoals Endocriene aandoeningen, Liesbreuk chirurgie bij sporters, Intensive Care en Studenten Onderwijs.

In 2009 werd hij benoemd in het ErasmusMC te Rotterdam tot hoogleraar chirurgie met speciale aandacht voor aandoeningen van het pancreas.

In de oratiereeks Erasmus MC verscheen op 25 juni 2010 zijn verkorte rede ‘Schone handen, als de ene hand de andere wast’, ter gelegenheid van het aanvaarden van het ambt van bijzonder hoogleraar met als leeropdracht Chirurgie met specifieke aandacht voor het pancreas.

Casper van Eijck pleit voor regionalisatie van zorg, door onderlinge samenwerking van ziekenhuizen, voor bv. patiënten met een pancreascarcinoom. Er moet worden uitgegaan van de jaarlijks nagenoeg constante zorgbehoefte van de patiënten en niet van individuele belangen van medisch specialisten of ziekenhuizen. Verder pleit hij voor meer profilering van de integrale kankercentra die vooral meer moeten opkomen voor patiënten belangen.

Deze ontwikkeling zal niet alleen de kwaliteit van zorg in Nederland aanzienlijk verbeteren, maar ook de wachttijden drastisch verminderen en zowel het klinisch als basaal wetenschappelijk onderzoek ten goede komen.

Ook streeft hij er bij zijn kennisoverdracht naar om de studenten te leren dat patiënten op een persoonlijke wijze moeten worden begeleid en een groot gevoel van empathie moeten ontwikkelen, kennis alleen is niet voldoende.. Alleen op die wijze wordt iemand een toegewijd arts of specialist.

Naast zijn werkheden in het ziekenhuis is Casper van Eijck al meer dan 30 jaar clubarts bij betaalde voetorganisaties. De afgelopen jaren is hij clubarts bij het Feyenoord.

 

prof. dr. Casper van Eijck boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van prof. dr. Casper van Eijck.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van prof. dr. Casper van Eijck, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van prof. dr. Casper van Eijck en de eventuele overige kosten om een optreden van prof. dr. Casper van Eijck mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van prof. dr. Casper van Eijck.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor prof. dr. Casper van Eijck. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van prof. dr. Casper van Eijck checken, een gratis optie plaatsen op prof. dr. Casper van Eijck en de boeking(en) van prof. dr. Casper van Eijck voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT prof. dr. Casper van Eijck, BOEKINGSBUREAU prof. dr. Casper van Eijck, BOEKINGSBURO prof. dr. Casper van Eijck, ENTERTAINMENTBUREAU prof. dr. Casper van Eijck, ENTERTAINMENTBURO prof. dr. Casper van Eijck, ARTIESTENBUREAU prof. dr. Casper van Eijck, BOEKINGSKANTOOR prof. dr. Casper van Eijck, IMPRESARIAAT prof. dr. Casper van Eijck, MUZIEKBURO prof. dr. Casper van Eijck, MUZIEKBUREAU prof. dr. Casper van Eijck, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU prof. dr. Casper van Eijck, ARTIESTENBOEKINGSBURO prof. dr. Casper van Eijck, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR prof. dr. Casper van Eijck.

 

Offerte prof. dr. Casper van Eijck aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag