Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. Rivka Ravid boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Rivka Ravid boeken?

dr. Rivka Ravid boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Rivka Ravid.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Rivka Ravid.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Rivka Ravid ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Rivka Ravid plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Rivka Ravid

Neurowetenschapper, oprichter en directeur van Brain Bank Consultants en Bio /Brain banker

Rivka Ravid is neurowetenschapper en geniet internationaal bekendheid vanwege haar pioniersfunctie op het gebied van ‘Brain Banking’ en Bio Banken voor onderzoek naar dementie en psychaitrische ziektebeelden. Haar expertise ligt in het harmoniseren van internationale richtlijnen met betrekking tot het gebruik van humaan materiaal voor onderzoek naar dementie evenals in de zoektocht en de validatie van Biomarkers voor neurologische en psychiatrische aandoeningen.

Dr. Ravid is actief betrokken als coördinator van Europese en Aziatische Biobanken die betrekking hebben op neurologie, ‘target discovery’ en medicijnontwikkeling. In 1987 startte zij als coördinator van de Netherlands Brain Bank (NBB) en was hier sinds 2001 de directeur.

Haar focus en interesses liggen in het blootleggen van de mogelijke oorzaken die ten grondslag liggen aan de ziekte van Alzheimer, Parkinson, Multiple Sclerose, depressie en schizofrenie. Dit wordt mogelijk gemaakt door te voorzien in goed gedocumenteerd hersenmateriaal (verkregen van donoren) om kwalitatief hoog wetenschappelijk onderzoek te bewerkstelligen.

De NBB heeft onder leiding van Rivka Ravid een professionaliseringsslag gemaakt tot een internationaal zeer bekende en gewaardeerde onderzoeksinfrastructuur en dient tegenwoordig als rolmodel voor Brain Banks en Bio Banks wereldwijd. Ravid is gespecialiseerd in het opzetten van nieuwe Bio Banks en in de kwesties (juridische en ethische) die komen kijken bij werk met humaan materiaal. Zij maakt de maatschappij er bewust van hoe noodzakelijk mensenproeven zijn voor onderzoek, omdat dit uiteindelijk resulteert in het vinden van de oorzaken, en derhalve ook in nieuwe therapieën en behandelingen, om deze aandoeningen te behandelen.

Ravid publiceerde talloze artikelen, wordt veel geciteerd in de internationaal wetenschappelijke literatuur en wordt regelmatig uitgenodigd als keynote spreker op diverse academische instellingen, Bio Tech organisaties en wetenschappelijke / klinische congressen. Haar presentaties zijn fascinerend, zowel voor het algemene publiek als voor het medische / wetenschappelijke publiek. Haar lezingen zijn serieus, goed gefundeerd en tegelijkertijd vermakelijk. Hierin brengt zij het nieuwste van het nieuwste over wat er speelt in het huidige hersenonderzoek en waarbij ze enkele mysteries rondom de menselijke hersenen ontrafelt… Haar lezingen zijn boeiend en innoverend, begeleid met mooie presentaties. Zij is een inspirerende spreekster die het publiek weet mee te slepen in haar enthousiasme voor het vak en de toekomstige spannende ontwikkelingen die ons te wachten staan in het modern hersenonderzoek van de 21e eeuw.

dr. Rivka Ravid boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Rivka Ravid.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Rivka Ravid, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Rivka Ravid en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Rivka Ravid mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Rivka Ravid.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Rivka Ravid. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Rivka Ravid checken, een gratis optie plaatsen op dr. Rivka Ravid en de boeking(en) van dr. Rivka Ravid voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Rivka Ravid, BOEKINGSBUREAU dr. Rivka Ravid, BOEKINGSBURO dr. Rivka Ravid, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Rivka Ravid, ENTERTAINMENTBURO dr. Rivka Ravid, ARTIESTENBUREAU dr. Rivka Ravid, BOEKINGSKANTOOR dr. Rivka Ravid, IMPRESARIAAT dr. Rivka Ravid, MUZIEKBURO dr. Rivka Ravid, MUZIEKBUREAU dr. Rivka Ravid, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Rivka Ravid, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Rivka Ravid, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Rivka Ravid.

 

Offerte dr. Rivka Ravid aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag