Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Generaal-Majoor b.d. Carel Hilderink boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Generaal-Majoor b.d. Carel Hilderink boeken?

Generaal-Majoor b.d. Carel Hilderink boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Generaal-Majoor b.d. Carel Hilderink.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Generaal-Majoor b.d. Carel Hilderink.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Generaal-Majoor b.d. Carel Hilderink ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Generaal-Majoor b.d. Carel Hilderink plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Generaal-Majoor b.d. Carel Hilderink

Voormalig Gouverneur van de Koninklijke Militaire Academie en Commandant van de NAVO Trainingsmissie in Irak

Carel Hilderink kwam in 1966 in militaire dienst aan de Koninklijke Militaire Academie als cadet van de Koninklijke Luchtmacht (Klu) In 1971 werd hij benoemd tot Tweede Luitenant. In 2005 verliet hij de Luchtmacht als generaal-majoor. Binnen het vakgebied beveiliging en passieve verdediging is hij in totaal zo’n 7 jaar belast geweest met de voorbereiding en de uitvoering van operaties, zowel bij eenheden in Duitsland als bij helikopter- en F-16 eenheden in Nederland.

Personeel, organisatie en opleidingen. Binnen dit domein vervulde Hilderink zowel instructeurs- als leidinggevende functies. Zo was hij als Commandant van de Koninklijke Militaire School Luchtmacht tevens Vliegbasis Woensdrecht (1993-1995) verantwoordelijk voor de uitvoering van vrijwel alle opleidingen van de Klu. Van 1998 tot 2001 was hij Directeur Personeel en Organisatie van de Klu en als zodanig ook lid van de Luchtmachtraad, het hoogste bestuursorgaan van dit krijgsmachtdeel. Hij leidde vele reorganisaties en was onder meer belast met het overleg met de vakbonden. Vervolgens voerde hij als Gouverneur van de Koninklijke Militaire Academie bijna drie jaar het bevel over deze instelling en was daarmee verantwoordelijk voor alle initiële officiersopleidingen van de Koninklijke Landmacht, Luchtmacht en Marechaussee. Als voorzitter van het College van Bestuur van de Nederlandse Defensie Academie (in oprichting) was hij in deze periode ook belast met de voorbereidingen van de organisatorische integratie van alle officiersopleidingen van de Nederlandse krijgsmacht.

Voor wat betreft de voorbereiding en uitvoering van crisisbeheersingsoperaties is Hilderink van 1976 tot 1978 voor de Verenigde Naties uitgezonden geweest naar het Midden Oosten waar hij deel uitmaakte van de United Nations Truce Supervision Organization. Gedurende deze periode werd hij onder meer belast met het opstellen van nieuwe Standard Operating Procedures voor alle VN-operaties in de Sinaï. Van 1995 tot 1997 was hij Directeur Defensie Crisis Beheersings Centrum, het tegenwoordige Defensie Operatie Centrum. Hij was namens de Nederlandse krijgsmacht betrokken bij de voorbereiding en uitvoering van vele operaties, onder meer op de Balkan en in Afrika. Op dit gebied was hij ook verantwoordelijk voor de informatieverstrekking aan zowel de politieke als de militaire top.

In augustus 2004 werd Hilderink voor een half jaar benoemd tot Commandant van een nieuw te formeren NAVO-trainingsmissie in Irak. In februari 2005 nam Hilderink afscheid van de krijgsmacht. Tegenwoordig heeft hij een klein bedrijf dat zich bezig houdt met personeelsbemiddeling, met advies bij het opzetten en trainen van commando- en/of coördinatiecentra in het kader van rampenbestrijding, met personeelscoaching voor organisaties die onder grote druk staan, en met leiderschapstraining. 

Tegenwoordig is hij ook inzetbaar als spreker voor eventuele lezingen en/of presentaties.

 

Generaal-Majoor b.d. Carel Hilderink boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Generaal-Majoor b.d. Carel Hilderink.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Generaal-Majoor b.d. Carel Hilderink, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Generaal-Majoor b.d. Carel Hilderink en de eventuele overige kosten om een optreden van Generaal-Majoor b.d. Carel Hilderink mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Generaal-Majoor b.d. Carel Hilderink.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Generaal-Majoor b.d. Carel Hilderink. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Generaal-Majoor b.d. Carel Hilderink checken, een gratis optie plaatsen op Generaal-Majoor b.d. Carel Hilderink en de boeking(en) van Generaal-Majoor b.d. Carel Hilderink voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Generaal-Majoor b.d. Carel Hilderink, BOEKINGSBUREAU Generaal-Majoor b.d. Carel Hilderink, BOEKINGSBURO Generaal-Majoor b.d. Carel Hilderink, ENTERTAINMENTBUREAU Generaal-Majoor b.d. Carel Hilderink, ENTERTAINMENTBURO Generaal-Majoor b.d. Carel Hilderink, ARTIESTENBUREAU Generaal-Majoor b.d. Carel Hilderink, BOEKINGSKANTOOR Generaal-Majoor b.d. Carel Hilderink, IMPRESARIAAT Generaal-Majoor b.d. Carel Hilderink, MUZIEKBURO Generaal-Majoor b.d. Carel Hilderink, MUZIEKBUREAU Generaal-Majoor b.d. Carel Hilderink, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Generaal-Majoor b.d. Carel Hilderink, ARTIESTENBOEKINGSBURO Generaal-Majoor b.d. Carel Hilderink, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Generaal-Majoor b.d. Carel Hilderink.

 

Offerte Generaal-Majoor b.d. Carel Hilderink aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag