Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Nannette Ripmeester MA boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Nannette Ripmeester MA boeken?

drs. Nannette Ripmeester MA boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Nannette Ripmeester MA.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Nannette Ripmeester MA.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Nannette Ripmeester MA ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Nannette Ripmeester MA plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Nannette Ripmeester MA

Een internationaal erkende deskundige aangaande (inter)nationale arbeidsmobiliteit

“De missie van mijn bedrijf is praktische oplossingen bieden voor praktische problemen die te maken hebben met internationale arbeidsmobiliteit. Accurate informatie over Human Resource zaken en cultuurverschillen zorgt ervoor dat een buitenlandse opdracht voor alle betrokken partijen succesvoller en efficiënter is.”

Nannette Ripmeester studeerde Public Relations en Marketing aan de Universiteit van Utrecht en Europese Studies aan de Universiteit van Amsterdam. Haar scriptie ‘Academie Studies and the Labour Market in EC Perspective’ werd met een wetenschappelijke subsidie door de Stichting Centrum voor Onderwijsonderzoek (SCO) gepubliceerd. Naar aanleiding van dit boek werd ze door de Europese Commissie gevraagd voor een baan en hiermee begon haar internationale carrière: 6 jaar Brussel en in 17 verschillende landen op projectbasis. In 1992 besloot Ripmeester zichzelf te vestigen en richtte het bureau ‘Expertise in Labour Mobility’ op, gericht op informatie en advies over praktische aspecten van wonen en werken in het buitenland.

Als directeur van haar bedrijf houdt ze zich bezig met mobiliteit op de (inter)nationale arbeidsmarkt en culturele aspecten in het Human Resource proces. Expertise in Labour Mobility werkt voor multinationals zoals Unilever, Shell, Philips, ICI, ING en GlaxoSmithKline en organiseert workshops voor zowel Nederlandse als buitenlandse universiteiten en business schools waaronder Oxford Business School, Technische Universiteit Delft, Trinity College, en Heinrich Heine Universiteit Düsseldorf. Daarnaast publiceert ze de gidsen ‘Looking for work in…’, die meer dan 40 landen beslaan.

Als publiciste schrijft Ripmeester een column voor ‘Graduate Recruiter’ en Wereldexpat, en schrijft op verzoek van onder andere ‘The Wall Street Journal’ en de ‘Frankfurter Allgemeine Zeitung’ artikelen over ontwikkelingen op de internationale arbeidsmarkt. Ze wordt regelmatig geïnterviewd over economische en maatschappelijke ontwikkelingen en veranderingen ten gevolge van de globalisering van de arbeidsmarkt door verschillende media (onder andere het NRC Handelsblad, Elsevier, Het Financiële Dagblad, The Weekly Telegraph, Dagens Nyheter, Newsweek).

Onder het motto “Think Global – Act Local” wil Nannette Ripmeester bedrijven bewust maken van de implicaties van culturele verschillen in een veranderende wereld. Culturele invloeden zullen niet minder worden, maar moeilijker te ontcijferen. Het nieuwe millennium wordt beschouwd als de eeuw van de globalisatie. Markten en economieën worden meer geïntegreerd en de informatietechnologie ontwikkelt zich in een rap tempo. Door deze globalisatie zijn er fundamentele veranderingen in de manier waarop gewerkt wordt. Om de juiste mensen aan te trekken, te motiveren en te behouden, dienen HR-managers de dynamiek van de hedendaagse ‘global workforce’ te begrijpen. Dit is precies Ripmeester’s expertise.

Nannette Ripmeester is een veelgevraagd spreker voor congressen en conferenties, in zowel binnen- als buitenland. Naast haar activiteiten als internationale HR deskundige bij Expertise in Labour Mobility is Ripmeester medeverantwoordelijk voor het Londense onderzoeksbureau i-graduate. Het vlaggenschip van dit bedrijf, de International Student Barometer, wordt op 5 continenten gebruikt door universiteiten en overheidsinstellingen om de kwaliteit van het hoger onderwijs te verbeteren.

drs. Nannette Ripmeester MA boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Nannette Ripmeester MA.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Nannette Ripmeester MA, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Nannette Ripmeester MA en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Nannette Ripmeester MA mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Nannette Ripmeester MA.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Nannette Ripmeester MA. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Nannette Ripmeester MA checken, een gratis optie plaatsen op drs. Nannette Ripmeester MA en de boeking(en) van drs. Nannette Ripmeester MA voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Nannette Ripmeester MA, BOEKINGSBUREAU drs. Nannette Ripmeester MA, BOEKINGSBURO drs. Nannette Ripmeester MA, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Nannette Ripmeester MA, ENTERTAINMENTBURO drs. Nannette Ripmeester MA, ARTIESTENBUREAU drs. Nannette Ripmeester MA, BOEKINGSKANTOOR drs. Nannette Ripmeester MA, IMPRESARIAAT drs. Nannette Ripmeester MA, MUZIEKBURO drs. Nannette Ripmeester MA, MUZIEKBUREAU drs. Nannette Ripmeester MA, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Nannette Ripmeester MA, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Nannette Ripmeester MA, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Nannette Ripmeester MA.

 

Offerte drs. Nannette Ripmeester MA aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag