Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Thomas Verhiel boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Thomas Verhiel boeken?

drs. Thomas Verhiel boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Thomas Verhiel.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Thomas Verhiel.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Thomas Verhiel ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Thomas Verhiel plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Thomas Verhiel

Organisatie Y, Generatie X, talenmanagement, flexibilisering

Drs. Thomas Verhiel is een ondernemer, expert en onderzoeker die gespecialiseerd is op het gebied van talentmanagement, generatieleren en flexibilisering van organisaties. Na eerst European Business Management te hebben gestudeerd is Thomas twee jaar als salesmanager actief geweest bij ExxonMobil. Hierna heeft hij besloten om weer terug de schoolbanken in te stappen en een opleiding Beleids- en Organisatiewetenschappen te gaan volgen. Na het afronden van deze opleiding heeft Thomas zes jaar als adviseur gewerkt bij Twynstra Gudde, waarvan de laatste twee jaar als manager van de adviesgroep Talentive.

Tijdens de periode waarin Thomas actief was als manager van de adviesgroep Talentive heeft hij een managementboek geschreven samen met Fritz Korten en Joost Jolink: “JongLeren met Talent: de match tussen Organisatie X en Generatie Y”. Dit boek eindigde als tweede in de strijd om de titel Managementboek van het jaar 2010. Vanuit zijn boek, zijn ervaringen en adviespraktijk heeft Thomas de afgelopen jaren meer dan 150 lezingen, workshops, trainingen en dagvoorzitterschappen verzorgd voor groepen van 10 tot 1000 mensen.

De rode draad in het werk van Thomas is altijd het ontwikkelen van jonge mensen geweest en dit is ook de aanleiding om in 2011 samen met medeacteurs Fritz Korten en Joost Jolink het bedrijf Frisse Blikken op te richten. Uit onderzoek blijkt dat 83% van de Nederlandse studenten wil ondernemen in hun carrière, maar slechts 1% blijkt de stap te wagen in de eerste drie jaar na hun studie. Frisse Blikken wil jong ondernemerschap versnellen en inzetten; want waarom zou je wachten op je midlife-crisis, terwijl organisaties nu op zoek zijn naar de frisse blik van de nieuwe generatie professionals?

Het is een onderneming die startende professionals een springplank naar zelfstandig ondernemerschap biedt, met een steuntje in de rug. Tegelijkertijd wordt de kennis, de creativiteit en de capaciteit van deze young professionals ingezet bij organisaties, die te maken hebben met vraagstukken waar je juist deze jonge mensen voor kunt inzetten; new generation marketing, recruitment, social media, Het Nieuwe Werken, serious gaming etc.

In Thomas zijn lezingen en workshops staat de toekomst van organisaties en professionals centraal. Dit wordt gedaan onder de titel “Organisatie Y; de flexibele onderneming van de toekomst?”. Onderwerpen als flexibilisering, generatieleren, talentmanagement, Het Nieuwe Werken, (werk)ondernemerschap en leiderschap komen uitgebreid aan bod. Vandaag de dag krijgen organisaties in toenemende mate te maken met bepaalde trends zoals individualisering en globalisering, de rol van social media, crises, vergrijzing en ontgroening. Organisaties moeten inspelen op deze trends; maar wat komt er op hen af? Wat zijn succesvoorbeelden? En waar kun je beginnen?

De lezingen van Thomas roepen vragen op, initiëren discussie, geven concrete antwoorden en creëren een bewustzijn voor “the need for flexibility and change”, welke onontkoombaar is voor de succesvolle organisatie van morgen. Ze zijn interessant en aan te raden voor zowel de jongere als oudere werknemers; voor studenten, stagiairs, (HR) professionals, managers en leiders.

De sessies zijn zowel voor 10 als 1000 personen geschikt. Afhankelijk van de groepsgrootte, de doelgroep en het doel van de bijeenkomst wordt een werkvorm op maat ontwikkeld en aangeboden. Ook is het mogelijk om Thomas Verhiel samen met een medeacteur en compagnon in te schakelen.

 

drs. Thomas Verhiel boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Thomas Verhiel.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Thomas Verhiel, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Thomas Verhiel en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Thomas Verhiel mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Thomas Verhiel.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Thomas Verhiel. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Thomas Verhiel checken, een gratis optie plaatsen op drs. Thomas Verhiel en de boeking(en) van drs. Thomas Verhiel voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Thomas Verhiel, BOEKINGSBUREAU drs. Thomas Verhiel, BOEKINGSBURO drs. Thomas Verhiel, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Thomas Verhiel, ENTERTAINMENTBURO drs. Thomas Verhiel, ARTIESTENBUREAU drs. Thomas Verhiel, BOEKINGSKANTOOR drs. Thomas Verhiel, IMPRESARIAAT drs. Thomas Verhiel, MUZIEKBURO drs. Thomas Verhiel, MUZIEKBUREAU drs. Thomas Verhiel, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Thomas Verhiel, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Thomas Verhiel, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Thomas Verhiel.

 

Offerte drs. Thomas Verhiel aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag