Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen François Fillon boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

François Fillon boeken?

François Fillon boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van François Fillon.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van François Fillon.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van François Fillon ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van François Fillon plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie François Fillon

Franse advocaat en politicus
François Charles Armand Fillon ( Le Mans, 4 maart 1954 ) is een Franse advocaat en politicus. Van 17 mei 2007 tot 16 mei 2012 was hij premier van Frankrijk.In de politiek heeft hij verscheidene functies bekleed. Van 1981 tot 2005 zat hij in de Assemblée nationale, de Franse Tweede Kamer, daarna vanaf 18 september 2005 tot aan zijn benoeming als premier in 2012 in de Senaat, de Franse Eerste Kamer. In de herfst van 2004 was hij al eens eerder voor korte tijd lid van de Senaat geweest.Als lid van de UMP werd Fillon in 2002 minister van Sociale Zaken onder premier premier Jean-Pierre Raffarin en hervormde hij de wet van de 35-urenweek en het Franse pensioensysteem, met controverse als gevolg. Hij werd minister van Onderwijs in 2004 en stelde de veel besproken Fillonwet over het onderwijs voor. In 2005 werd hij niet opgenomen in de nieuwe regering onder leiding van Dominique de Villepin, maar werd wel benoemd tot senator voor Sarthe. Zijn rol als politiek adviseur van Nicolas Sarkozy tijdens zijn succesvolle race voor de Franse presidentsverkiezingen van 2007 zorgde ervoor, dat hij premier werd. Fillon nam ontslag na de nederlaag van Sarkozy tegen François Hollande in de Franse presidentsverkiezingen van 2012.

François Fillon boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van François Fillon.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van François Fillon, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van François Fillon en de eventuele overige kosten om een optreden van François Fillon mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van François Fillon.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor François Fillon. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van François Fillon checken, een gratis optie plaatsen op François Fillon en de boeking(en) van François Fillon voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT François Fillon, BOEKINGSBUREAU François Fillon, BOEKINGSBURO François Fillon, ENTERTAINMENTBUREAU François Fillon, ENTERTAINMENTBURO François Fillon, ARTIESTENBUREAU François Fillon, BOEKINGSKANTOOR François Fillon, IMPRESARIAAT François Fillon, MUZIEKBURO François Fillon, MUZIEKBUREAU François Fillon, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU François Fillon, ARTIESTENBOEKINGSBURO François Fillon, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR François Fillon.

Offerte François Fillon aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag