Eigenschappen Marc Sluszny boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Marc Sluszny boeken?

Marc Sluszny boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Marc Sluszny.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Marc Sluszny.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Marc Sluszny ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Marc Sluszny plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Marc Sluszny

It is not how good you are, only how good you want to be!
Marc Sluszny is een Belgische avonturier. Hij probeert steeds mentale en fysieke grenzen te verleggen door middel van extreme sporten. Hij behoorde tot het nationale Belgische team in verschillende sportdisciplines en verbrak meerdere wereldrecords.In 1982 maakte Marc Sluszny deel uit van het Nationale Belgische Davis Cup Team (tennis) en in 1988 zwom hij solo het kanaal over van Dover tot Cap Blanc-Nez (10h30min). In 1994 verbrak hij het Wereldrecord bungee springen vanuit een hete luchtballon (6720m).Daaropvolgend werd hij in 1995 Belgisch kampioen sky surfing en behaalde hij de 4de plaats op het Wereldkampioenschap in Eloy, Arizona. Als lid van de Belgische Himalaya expeditie beklom hij in 1997 de Annapurna (8091m) zonder zuurstof. In 2000 verbrak hij het Belgisch record aerobatics deltavliegen. In 2002 was hij lid van het Belgisch Olympische Scherm team (en eindigde 8ste op de W.K. en 12de op E.K.).Als eerste Belg ooit nam Marc in 2003 deel aan de ‘Rolex Sidney-Hobart Race’, een oceaan zeilrace. Twee jaar later, in 2005 reed hij meerdere 24 uren autoracen uit, onder andere de 24h van Daytona en Nürburgring. In 2006 vloog hij in een watervliegtuig van kust tot kust door de Verenigde Staten. In 2008 was hij teamleider van de eerste Belgische duikexpeditie naar het wrak van de Britannic (op 120m diepte).In 2009 werd hij vierde op het Wereldkampioenschap Powerboat racen. En in 2011 was hij piloot van het Nationale Belgische Bobslee team zowel met de tweemansbob als met de viermansbob (en deed mee zowel aan de E.K. als W.K.). In dat zelfde jaar verscheen ook zijn veelgeprezen docu-film Sharkwise over zijn duikavonturen met de witte haai.Om de schoonheid van zijn queeste te delen bracht Marc Sluszny een reeks prachtige fotoboeken uit. Daarnaast is hij auteur, samen met Ann Van Loock van verschillende thrillers, over zijn intrigerende verhalen waarbij fictie en non-fictie hand in hand gaan. Marc’s leven en filosofie zijn inspirerend. In 2012 zette hij het wereldrecord Vertical Run op 100 meter in 15,56 seconden vanaf de Belgacom Toren in Brussel.Verwezelijk je dromen, verleg je grenzen en overwin je angsten, zowel in het dagelijkse leven als in de zakenwereld.

Marc Sluszny boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Marc Sluszny.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Marc Sluszny, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Marc Sluszny en de eventuele overige kosten om een optreden van Marc Sluszny mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Marc Sluszny.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Marc Sluszny. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Marc Sluszny checken, een gratis optie plaatsen op Marc Sluszny en de boeking(en) van Marc Sluszny voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Marc Sluszny, BOEKINGSBUREAU Marc Sluszny, BOEKINGSBURO Marc Sluszny, ENTERTAINMENTBUREAU Marc Sluszny, ENTERTAINMENTBURO Marc Sluszny, ARTIESTENBUREAU Marc Sluszny, BOEKINGSKANTOOR Marc Sluszny, IMPRESARIAAT Marc Sluszny, MUZIEKBURO Marc Sluszny, MUZIEKBUREAU Marc Sluszny, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Marc Sluszny, ARTIESTENBOEKINGSBURO Marc Sluszny, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Marc Sluszny.

Offerte Marc Sluszny aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag