Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Awraham Soetendorp boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Awraham Soetendorp boeken?

Awraham Soetendorp boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Awraham Soetendorp.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Awraham Soetendorp.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Awraham Soetendorp ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Awraham Soetendorp plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Awraham Soetendorp

Rabbijn

Rabbijn Awraham Soetendorp werd in 1943 in het getto van Amsterdam geboren. Hij werd aan pleegouders meegegeven en overleefde zo de nazi-tijd.

Al vanaf zijn kinderjaren is hij op zoek naar manieren waarop burgers, als leden van de civil society, met een eigen verantwoordelijkheid náást die van de overheid, een einde kunnen maken aan de fnuikende armoede waarin miljoenen kinderen opgroeien.

Met anderen heeft Soetendorp de stichting Hoop voor Kinderen opgericht. De stichting vraagt van onszelf, van iedere burger van elke instelling en organisatie, om éénduizendste van ons bruto inkomen af te staan omwille van één doel: het leren lezen en schrijven van kansarme kinderen, het ontsluiten van de toekomst. De stichting Hoop voor Kinderen is een alliantie aangegaan met gerenommeerde hulporganisaties als UNICEF, ICCO, Kerken in Actie en Mensen in Nood. Zij ontving steunbetuigingen van de Raad van Kerken in Nederland, van de Minister van Ontwikkelingssamenwerking en de Stichting van de Arbeid.

Vanaf zijn installatie in 1968 als rabbijn heeft hij zich ingezet voor vele joodse- humanitaire aangelegenheden in binnen- en buitenland. Door zijn publicaties in dagbladen en tijdschriften, gesprekken en interviews voor radio en televisie, is Rabbijn Soetendorp regelmatig een van de belangrijkste spreekbuizen van de joodse gemeente in Nederland.

Hij publiceerde onder andere: ‘Monotheisma’; ‘Volgend jaar in Jeruzalem – rabbijn van Nederland’ (1983, autobiografisch); ‘Als het niet nu is, wanneer dan wel?’ (1988); ‘Er was een rabbijn in de klas’ (1995, weergegeven door Lize Stilma); artikelen in binnen- en buitenlandse kranten en tijdschriften.

Onderscheidingen:

1991: Onderscheiding Joods Wereld congres voor het werk voor Russische Joden

1993: Jubileum 25 jaar rabbijn Liberaal Joodse Gemeente Den Haag

1994: benoemd tot Officier in de Orde van Oranje Nassau

Awraham Soetendorp boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Awraham Soetendorp.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Awraham Soetendorp, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Awraham Soetendorp en de eventuele overige kosten om een optreden van Awraham Soetendorp mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Awraham Soetendorp.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Awraham Soetendorp. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Awraham Soetendorp checken, een gratis optie plaatsen op Awraham Soetendorp en de boeking(en) van Awraham Soetendorp voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Awraham Soetendorp, BOEKINGSBUREAU Awraham Soetendorp, BOEKINGSBURO Awraham Soetendorp, ENTERTAINMENTBUREAU Awraham Soetendorp, ENTERTAINMENTBURO Awraham Soetendorp, ARTIESTENBUREAU Awraham Soetendorp, BOEKINGSKANTOOR Awraham Soetendorp, IMPRESARIAAT Awraham Soetendorp, MUZIEKBURO Awraham Soetendorp, MUZIEKBUREAU Awraham Soetendorp, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Awraham Soetendorp, ARTIESTENBOEKINGSBURO Awraham Soetendorp, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Awraham Soetendorp.

 

Offerte Awraham Soetendorp aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag