Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Christine Otten boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Christine Otten boeken?

Christine Otten boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Christine Otten.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Christine Otten.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Christine Otten ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Christine Otten plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Christine Otten

Een leading lady voor de 21e eeuw

Christine Otten weet hoe onze levens dag na dag gevormd worden door de mensen die we ontmoeten, de verhalen die we van hen horen. In haar romans en verhalen probeert ze een antwoord te vinden op de vraag wat ‘identiteit’ precies is en waarom we zijn wie we zijn. Ze wordt gerekend tot een van de belangrijkste auteurs van haar generatie.

Christine begon haar schrijfcarrière als journalist bij De Groene Amsterdammer en Vrij Nederland. In 1995 debuteerde ze met de roman Blauw metaal, die meteen werd genomineerd voor de Debutantenprijs. Ze brak door met de roman De laatste dichters, gebaseerd op de levens achter de militante Afro-Amerikaanse dichtersgroep The Last Poets. Voor dit boek trok ze naar de getto’s en drugsholen van Amerika om door te dringen tot de achterkant van de American Dream. Het boek werd genomineerd voor de Libris Literatuur Prijs. Haar meest recente roman is In wonderland, een indringende pageturner die is gebaseerd op de beruchte RaRa-affaire. Haar werk wordt geroemd om de zeer muzikale, dwingende stijl, die de lezers, en tijdens voordrachten de luisteraars, volledig meezuigt in het verhaal.

Ook als interviewer heeft Christine haar sporen ruimschoots verdiend. Ze sprak met grootheden als Nick Cave, Willem Dafoe, John Cale en Pete Townsend, en was te gast bij vrijwel alle grote festivals in Nederland, zoals Crossing Border, Wintertuin en Lowlands. Op een onnadrukkelijke, bijna terloopse manier weet Christine in zowel haar literaire werk als in haar interviews grote thema’s en onderwerpen aan te snijden, die de lezer en luisteraar aan het denken zetten. “Christine Otten is een schrijver om te volgen”, zei Adriaan van Dis. En zo is het.

 

Christine Otten boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Christine Otten.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Christine Otten, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Christine Otten en de eventuele overige kosten om een optreden van Christine Otten mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Christine Otten.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Christine Otten. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Christine Otten checken, een gratis optie plaatsen op Christine Otten en de boeking(en) van Christine Otten voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Christine Otten, BOEKINGSBUREAU Christine Otten, BOEKINGSBURO Christine Otten, ENTERTAINMENTBUREAU Christine Otten, ENTERTAINMENTBURO Christine Otten, ARTIESTENBUREAU Christine Otten, BOEKINGSKANTOOR Christine Otten, IMPRESARIAAT Christine Otten, MUZIEKBURO Christine Otten, MUZIEKBUREAU Christine Otten, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Christine Otten, ARTIESTENBOEKINGSBURO Christine Otten, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Christine Otten.

 

Offerte Christine Otten aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag