Eigenschappen Heleen van Royen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Heleen van Royen boeken?

Heleen van Royen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Heleen van Royen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Heleen van Royen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Heleen van Royen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Heleen van Royen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Heleen van Royen

Beroemdste en beruchtste schrijfster van dit moment

Heleen van Royen is de meest bekende, meest beruchte én best verkopende Nederlandse auteur van dit moment. Ze debuteerde in het jaar 2000 met `De gelukkige huisvrouw´, waarvan tot nu toe meer dan 150.000 exemplaren over de toonbank gingen. Het boek verscheen in acht (!) landen, een bewerking tot toneelstuk volgde en een film is verschenen.

Mei 2003 verscheen `Godin van de jacht´, dat van niets op nummer één in de bestsellerlijsten binnenkwam. `Godin van de jacht´ is de best verkochte Nederlandse roman van 2003 en werd genomineerd voor de NS Publieksprijs.

Naast haar romans, verwierf Van Royen naam en faam door haar columns in Het Parool. Haar stijl is brutaal, openhartig, ontroerend en scherp. Humor is haar handelsmerk. Van Royen schuwt geen enkel onderwerp en neemt nimmer een blad voor de mond: ze kan de ene week een borstvergroting overwegen, zich de week daarop zich zorgen maken over de gebroken heup van haar schoonmoeder en zich weer een week later voorstander verklaren van de oorlog in Irak. Haar onthullende columns over de Amsterdamse wethouder Oudkerk veroorzaakten een landelijke rel.

Van Royen’s spraakmakende columns zijn eind 2003 gebundeld onder de titel `Je zal er maar mee getrouwd´ zijn, een uitspraak uit 1991 van SBS-programmamaker Ton van Royen, die inmiddels twaalf jaar gelukkig getrouwd is met zijn Heleen. Het echtpaar heeft twee kinderen.  Maart 2004 wijdde HP/De Tijd een omslagartikel aan `Het fenomeen Heleen van Royen´.

Relaties in de meest brede zin van het woord, is één van de vele thema’s waarover zij op een humoristische, bespiegelende en altijd praktische manier kan verhalen. Of het nu gaat over de relatie tussen man en vrouw, de overspelige relatie, de relatie tussen moeder en kind, tussen broer en zus of de relatie tussen collega’s op de werkvloer.

Van Royen geeft geregeld lezingen in het land. Haar werk leent zich goed voor voordracht én interactie met de zaal. Er ontstaan soms heftige discussie onder de aanwezigen. Dankzij haar journalistieke achtergrond is Heleen van Royen uitstekend geschikt als dagvoorzitter, ze is in staat zich snel in te lezen in onderwerpen, ze is van nature nieuwsgierig en altijd goed gemutst. Kort en goed: Heleen van Royen laat niemand onberoerd. Ze weet haar publiek altijd te prikkelen en enigszins duizelig achter te laten.

Enkele opmerkelijke uitspraken:

“Ik ben schrijver. Liever zou ik sekssymbool of fotomodel zijn, maar dat zit er niet in. Met één meter 68 ben ik te klein om fotomodel te zijn. En een sekssymbool met een A-cup schopt het niet ver, zoveel is zeker. (…) Omdat ik niet kan leven van mijn uiterlijk, ben ik gaan schrijven. Het heeft aardig uitgepakt.”

Heleen van Royen in `Je zal er maar mee getrouwd zijn´

“Heleen van Royen kan scherp en bot zijn, moederlijk en liederlijk, charmant en larmoyant – maar ze is bovenal geestig en altijd zichzelf.” (Daphne Deckers.)

“Van Royen is een literaire provocateur. Ze brengt een nieuw type roman de Nederlandse literatuur binnen, waarin ze met volle kracht de vloer aanveegt met het zoetige genre van de Bildungsroman van schrijfsters als Isabel Allende of, bij ons, Margriet de Moor, Tessa de Loo en Nelleke Noordervliet […] Ze drukt de lezer keer op keer met zijn neus op de feiten.” (Schrijver/recensent Kees ’t Hart.)

“Leven zonder lef is bijna net zo erg als leven zonder sex! Als er iemand is die dat kan verwoorden, is het Heleen van Royen.” (Peter R. de Vries)

Heleen van Royen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Heleen van Royen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Heleen van Royen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Heleen van Royen en de eventuele overige kosten om een optreden van Heleen van Royen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Heleen van Royen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Heleen van Royen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Heleen van Royen checken, een gratis optie plaatsen op Heleen van Royen en de boeking(en) van Heleen van Royen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Heleen van Royen, BOEKINGSBUREAU Heleen van Royen, BOEKINGSBURO Heleen van Royen, ENTERTAINMENTBUREAU Heleen van Royen, ENTERTAINMENTBURO Heleen van Royen, ARTIESTENBUREAU Heleen van Royen, BOEKINGSKANTOOR Heleen van Royen, IMPRESARIAAT Heleen van Royen, MUZIEKBURO Heleen van Royen, MUZIEKBUREAU Heleen van Royen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Heleen van Royen, ARTIESTENBOEKINGSBURO Heleen van Royen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Heleen van Royen.

 

Offerte Heleen van Royen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag