Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Gerrit Jan Leenders boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Gerrit Jan Leenders boeken?

Gerrit Jan Leenders boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Gerrit Jan Leenders.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Gerrit Jan Leenders.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Gerrit Jan Leenders ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Gerrit Jan Leenders plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Gerrit Jan Leenders

Coachende producer achter de schermen

Na een succesvolle internationale carrière van 20 jaar in de muziek industrie als bekend producer en directielid bij EMI Records en daarna als freelancer voor alle grote maatschappijen werkt Gerrit Jan Leenders ruim 25 jaar als personalcoach in een netwerk van succesvolle leiders van grote en kleinere organisaties, BNers en BV’s.

Gerrit Jan werkt door heel Europa. Hij woonde 17 jaar in België en daarna ruim 2,5 jaar in Frankrijk maar woont tegenwoordig weer gewoon in Nederland. Regelmatig reisde hij naar zijn relaties toe, of kwamen ze naar de campagne in Frankrijk om te sparren, bij te tanken, out of the box te denken, zich zelf terug te vinden en hun kennis over de spectaculaire ontwikkelingen van de nieuwe generatie psychologie en communicatie van de 21ste eeuw te vergroten. 

Op zijn 40ste koos Gerrit Jan voor een wijziging van koers en besloot verder te gaan als professioneel coach en trainer voor talenten in het bedrijfsleven. Na uitgebreide studies, waaronder psychotherapie en communicatie resulteerde dit uiteindelijk in de oprichting van het 40Hz “InSynqwiththeFuture” concept. 40Hz bestaat uit een groep geïnteresseerden die opmerkelijk groeit en elkaar vindt via de internet mogelijkheden, die zich parallel even explosief ontwikkelt als de kennis van de in 2003 aangekondigde 5e revolutie.

Wees selectief en kies voor je eigen potentie…

Eigenaar willen, durven en mogen zijn van de potentiële mogelijkheden van je brein is ongetwijfeld de belangrijkste keuze die je kunt maken. Onafhankelijk leren denken, luisteren naar je gevoel, afscheid nemen van een groot aantal aangeleerde reflexen.  Minder ontvankelijk zijn voor de vaak “manipulatieve” invloeden van buiten af, kortom grotere zelfstandigheid gebaseerd op waarachtig zelfvertrouwen is een keuze.

Dankzij zijn ervaring betreffende de artistieke grilligheid in de entertainment wereld gedurende zijn eerste periode en de inmiddels gegroeide referentielijst van de daarop volgende fase is hij in feite nog steeds de coachende “producer” achter de schermen. Zijn voorkeur gaat uit naar de pioniers, koplopers, kartrekkers, high-potentials en leiders die, soms sterk afhankelijk van de publieke opinie, met personalcoaching hun effectiviteit en succes duurzaam en beheersbaar willen versterken.

Hij werkt met passie en plezier en geniet van de successen van zijn relaties. Zijn kennis en werkmethode zijn goed overdraagbaar via zijn lezingen en brainstormsessies.

 

Gerrit Jan Leenders boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Gerrit Jan Leenders.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Gerrit Jan Leenders, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Gerrit Jan Leenders en de eventuele overige kosten om een optreden van Gerrit Jan Leenders mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Gerrit Jan Leenders.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Gerrit Jan Leenders. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Gerrit Jan Leenders checken, een gratis optie plaatsen op Gerrit Jan Leenders en de boeking(en) van Gerrit Jan Leenders voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Gerrit Jan Leenders, BOEKINGSBUREAU Gerrit Jan Leenders, BOEKINGSBURO Gerrit Jan Leenders, ENTERTAINMENTBUREAU Gerrit Jan Leenders, ENTERTAINMENTBURO Gerrit Jan Leenders, ARTIESTENBUREAU Gerrit Jan Leenders, BOEKINGSKANTOOR Gerrit Jan Leenders, IMPRESARIAAT Gerrit Jan Leenders, MUZIEKBURO Gerrit Jan Leenders, MUZIEKBUREAU Gerrit Jan Leenders, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Gerrit Jan Leenders, ARTIESTENBOEKINGSBURO Gerrit Jan Leenders, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Gerrit Jan Leenders.

 

Offerte Gerrit Jan Leenders aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag