Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Math Osseforth boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Math Osseforth boeken?

drs. Math Osseforth boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Math Osseforth.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Math Osseforth.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Math Osseforth ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Math Osseforth plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Math Osseforth

En de sterkste PR heeft het Christendom

Gedreven door zijn grote betrokkenheid bij onderwijs en de vraag naar kennis en vorming in het bijzonder geeft Math Osseforth al sinds vele jaren presentaties aan de meest diverse groepen. Daarbij blijft hij steeds bewogen door de toepasbaarheid van kennis. Cognitieve verrijking, het louter vergaren van kennis, is niet een doel in zichzelf, maar een middel om in de maatschappij om ons heen een weloverwogen mening, een gefundeerd standpunt in te nemen. Door aldus open te staan voor het andere kan er een weloverwogen keuze worden gemaakt op alle gebieden van ons dagelijks leven, over politiek en kunst en (pop)cultuur, over mooi en lelijk, over gelijk en ongelijk; over integratie, discriminatie; over normen en waarden; over religie.

En waar het ook maar over meningen en keuzes gaat speelt communicatie steeds een grote rol, zowel het letterlijke taalgebruik en de presentatie, als de hidden messages en de manipulatie; van uiterlijkheid tot inhoud. Wat is de kracht van het woord en welke middelen zijn er om daarvan gebruik te maken?

Math Osseforth laat al deze aspecten aan bod komen, waarbij zijn stijl zich kenmerkt door een grote interactie met het publiek, een drempelloos verhaal in een dynamische presentatie. Steeds staat de grotere samenhang voorop; een mening, een visie komt nooit alleen, komt nooit zo maar uit de lucht vallen. Telkens vanuit het onverwacht cultuurhistorische perspectief kijkt hij naar de wereld van nu in al haar facetten, kijkt hij naar zichzelf en naar het publiek.

Door zijn enthousiasmerende presentaties verschaft hij onvermoede inzichten en zet hij aan tot denken; hoewel hij de universele waarheid niet verkondigt zal het publiek na afloop de betrekkelijkheid van waarheden en zekerheden zien en daarmee zijn voordeel kunnen doen.

Daardoor valt er na te denken over identiteit, valt er te sleutelen aan het imago van persoon, groep of bedrijf, kan het concretiseren van corporate identity pas echt beginnen. “Wie zijn wij? En waarom?”.

Daarna en uitsluitend daarna maken vragen als “Wat willen we?”, “Wat mogen we?”, “Waar willen we heen?”, “En hoe verwoorden we dat?” een kans van slagen.

Math Osseforth nam deel aan een aantal vakvernieuwingscommissies en onderwijsontwikkelprojecten met als meest recente voorbeeld de Verkenningscommissie Latijn. Hij is voorzitter van de belangengroep gymnasiaal onderwijs (BGV) en het landelijk overleg klassiek onderwijs nederland (LOKON).

Hij heeft ruime ervaring als dagvoorzitter van landelijke conferenties tot kleinschaligere bijeenkomsten.

In 1985 publiceerde hij zijn eerste novelle, sinds 2002 schrijft en publiceert hij uitsluitend in het Engels.

drs. Math Osseforth boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Math Osseforth.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Math Osseforth, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Math Osseforth en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Math Osseforth mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Math Osseforth.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Math Osseforth. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Math Osseforth checken, een gratis optie plaatsen op drs. Math Osseforth en de boeking(en) van drs. Math Osseforth voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Math Osseforth, BOEKINGSBUREAU drs. Math Osseforth, BOEKINGSBURO drs. Math Osseforth, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Math Osseforth, ENTERTAINMENTBURO drs. Math Osseforth, ARTIESTENBUREAU drs. Math Osseforth, BOEKINGSKANTOOR drs. Math Osseforth, IMPRESARIAAT drs. Math Osseforth, MUZIEKBURO drs. Math Osseforth, MUZIEKBUREAU drs. Math Osseforth, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Math Osseforth, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Math Osseforth, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Math Osseforth.

 

Offerte drs. Math Osseforth aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag