Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Bart Hisschemöller boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Bart Hisschemöller boeken?

Bart Hisschemöller boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bart Hisschemöller.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bart Hisschemöller.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bart Hisschemöller ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bart Hisschemöller plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Bart Hisschemöller

Immediate Coaching

Voor zijn ouders was het duidelijk: Bart ging een grootse carrière in de muziek tegemoet. Na 1 jaar conservatorium (hobo) bleek dyslexie en bronchitis in zijn jeugd de verdere muziekstudie onmogelijk te maken. Hij besloot daarom van zijn hobby, fotografie, zijn beroep te maken. Van 1970 tot 1975 woonde en werkte hij als freelance fotograaf in Paramaribo, Suriname. Op zijn vele reizen in het oerwoud heeft hij in opdracht van de Groot-Opperhoofden van de vijf boslandcreoolen- gemeenschappen antieke, relegieuse voorwerpen en plaatsen gefoto-grafeerd en gedocumenteerd.

Terug in Nederland, kwam hij er al vrij snel achter dat het fotovak niet echt zijn hart had. Hij had gedurende de daarop volgende jaren talloze baantjes, van vrachtwagenchauffeur, lader/losser van vrachtschepen, drukkers-assistent, banketbakker en productie arbeider tot zwak-zinnigen verzorger voor demente bejaarden. Gedurende deze laatste functie besloot hij psychologie te gaan studeren. Na zijn propedeuse gehaald te hebben volgde hij een opleiding tot hypnotherapeut en Transactionele Analyse therapeut en vestigde zich in 1984 als vrijgevestigde hypno/psychotherapeut.

Deze praktijk zou hij tot eind 1999 voeren. In 1995 vestigde de praktijk zich in het Rijnoeverhuijs te Arnhem. Hier kreeg hij al snel de leiding over de aldaar opgerichte VOF, die een groep therapeuten en orthopeadagogen herbergde. Aangezien hij wetenschappelijk is inge-steld had hij behoefte aan een praktijkgerichte opleiding en volgde hij naast zijn normale werkzaamheden de HBO-opleiding bedrijfs-maatschappelijk werk. In deze periode schreef hij “Terugkijken: handboek regressie-therapie” (Ankh-Hermes 1988). De aanleiding tot het schrijven van dit boek was de door hem gesignaleerde praktijk van slecht of niet opgeleide mensen die regressie technieken gebruikten om patiënten  naar zogenaamde vorige levens terug te laten gaan.

Van 1989 tot en met 1998 heeft hij lesgegeven aan een drietal opleidingsinstituten voor hypno- en gesprekstherapeuten, waar hij hypnose- en gesprekstechnieken en Transactionele Analyse doceerde. Toen hij in 1999 als gevolg van persoonlijke omstandigheden (scheiding) de praktijk sloot, is hij na wat omzwervingen als reïntegratie adviseur bij een klein projectbureau gaan werken. Het bureau zond hem uit naar een aantal reïntegratie-bedrijven waar hij belast was met de advisering op leidinggevend niveau en met de begeleiding van hoog opgeleide langdurigwerklozen. In 2003 werkte hij het concept voor Immediate-Coaching uit: snelle interventie en intensieve begeleiding door het dagelijks uitwisselen van e-mails tussen cliënt en coach. Een traject van minimaal twee en maximaal tien weken.

Op 1 februari 2004 ging Immediate-Coaching officieel van start.  In het jaar daarop werd het bedrijf omgevormd tot een franchise-organisatie. In mei 2006 verscheen het boek “H@llo, ik ben uw e-coach: immediate-coaching, een innovatieve manier van coachen” bij Scriptum Publishers. Wanneer Hisschemöller het heeft over zijn idee dan komt er een enthousiaste en gedreven verteller en ambassadeur voor het immediate-coachen naar voren. Hij kan enorm inspireren. Hij beschikt over een geweldige drive en bevlogenheid.

Hij geeft lezingen over: Interne communicatie, waarbij de nadruk ligt op het e-mailverkeer, interactiemodellen gebaseerd op theorieën uit de Transactionele analyse, Coachen per mail (immediate-coaching). Verder geeft hij trainingen en workshops over deze onderwerpen. Daarnaast is de spreker ook inzetbaar als dagvoorzitter.

Bart Hisschemöller boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bart Hisschemöller.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bart Hisschemöller, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bart Hisschemöller en de eventuele overige kosten om een optreden van Bart Hisschemöller mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bart Hisschemöller.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bart Hisschemöller. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bart Hisschemöller checken, een gratis optie plaatsen op Bart Hisschemöller en de boeking(en) van Bart Hisschemöller voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Bart Hisschemöller, BOEKINGSBUREAU Bart Hisschemöller, BOEKINGSBURO Bart Hisschemöller, ENTERTAINMENTBUREAU Bart Hisschemöller, ENTERTAINMENTBURO Bart Hisschemöller, ARTIESTENBUREAU Bart Hisschemöller, BOEKINGSKANTOOR Bart Hisschemöller, IMPRESARIAAT Bart Hisschemöller, MUZIEKBURO Bart Hisschemöller, MUZIEKBUREAU Bart Hisschemöller, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Bart Hisschemöller, ARTIESTENBOEKINGSBURO Bart Hisschemöller, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Bart Hisschemöller.

 

Offerte Bart Hisschemöller aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag