Eigenschappen drs. Riens Meijer boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Riens Meijer boeken?

drs. Riens Meijer boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Riens Meijer.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Riens Meijer.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Riens Meijer ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Riens Meijer plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Riens Meijer

Toekomst- en veranderingseconoom

Drs. Riens Meijer is econoom, gespecialiseerd in kansen en bedreigingen in de 21ste eeuw. Hij heeft als bestuurder op het hoogste niveau een zeer brede ervaring in het bedrijfsleven, de bancaire wereld, de overheid, de technologie, de media en in de topsport. Hij kreeg landelijke bekendheid als juryvoorzitter van het tv-programma De Nationale Ideeënbus en als auteur van de boeken ‘Kansen na de crisis’ en ‘Ja, we moeten vernieuwen’. Daarnaast is hij een columnist. Riens Meijer is beschikbaar voor lezingen, fora, media-optredens en voor trainingen en coachings op het terrein van economische en maatschappelijke vernieuwing.

Riens Meijer was in zijn jonge jaren actief als tophockeyer op het hoogste niveau en lid van de Koninklijke Luchtmacht atletiekploeg. De veelzijdigheid en oorspronkelijkheid van Riens Meijer loopt als een rode draad door zijn carrière: Officier Koninklijke Luchtmacht, eigen onderneming ( zaak verkocht om economie te gaan studeren) om vervolgens bij Amev/Fortis inspecteur van verzekeringen annex student economie te zijn en daarna bij dit concern product manager en marketing manager te worden.

Bankier

In de bancaire wereld werkte Riens bij de Spaarbank voor de Stad Amsterdam/Centrum Bank als districtsdirecteur, marketing- en concern-directeur om uiteindelijk president-directeur te worden.

Directiefuncties

Andere functies die Riens Meijer bekleedde zijn ondermeer: algemeen directeur Tempo Team, directeur Slavenburg Bank, algemeen directeur Cinecentrum, lid directie Veronica Omroep Organisatie, lid Raad van Bestuur Endemol, algemeen directeur Videotex/World Acces/Planet Internet, Hoofddirecteur Rijks Nijverheids Dienst/Innovatie Centra, Lid hoofddirectie TNO-Industrie en algemeen directeur Interview-NSS.

Landelijke bekendheid

Landelijke bekendheid kreeg Riens Meijer als juryvoorzitter van de succesvolle tv-serie De Nationale Ideeënbus, die werd gemaakt in samenwerking met de InnovatieCentra van Nederland en TNO, en als secretary-general van het Nederlands Olympisch Comité (NOC-NSF). Voorts bekleedde hij een aantal maatschappelijke functies zoals bestuurslid van World Press Photo, fractievoorzitter en lijsttrekker van de VVD in Hilversum, verschillende commissariaten in het bedrijfsleven en (in)formateur van het College in Harlingen.

Veranderingseconoom

Als toekomst- en veranderingseconoom houdt Riens Meijer zich intensief bezig met de mondiale kredietcrisis. Hij schreef daarover onder andere een prikkelend essay dat in boekvorm is uitgegeven onder de titel ‘Kansen na de crisis’. Daarin geeft hij aan welke veranderingen in de politiek, overheden en ondernemersland moeten gaan plaatsvinden om de nieuwe kansen te benutten. “Gebeurt dat niet”, zo stelt Meijer, “dan zullen kansen bedreigingen worden en zullen de welvaart en het welzijn van iedere Nederlander in gevaar komen”. Zijn nieuwste boek ‘Ja, we moeten vernieuwen’ is hierop een vervolg. In zijn lezingen geeft hij een duidelijk en aansprekend beeld van de kansen en bedreigingen voor Nederland in de 21ste eeuw. Hij weet zijn toehoorders te activeren en te enthousiasmeren waardoor er een waardevolle en meeslepende dialoog ontstaat die katalyserend werkt en daardoor blijvend rendement genereert.

drs. Riens Meijer boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Riens Meijer.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Riens Meijer, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Riens Meijer en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Riens Meijer mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Riens Meijer.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Riens Meijer. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Riens Meijer checken, een gratis optie plaatsen op drs. Riens Meijer en de boeking(en) van drs. Riens Meijer voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Riens Meijer, BOEKINGSBUREAU drs. Riens Meijer, BOEKINGSBURO drs. Riens Meijer, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Riens Meijer, ENTERTAINMENTBURO drs. Riens Meijer, ARTIESTENBUREAU drs. Riens Meijer, BOEKINGSKANTOOR drs. Riens Meijer, IMPRESARIAAT drs. Riens Meijer, MUZIEKBURO drs. Riens Meijer, MUZIEKBUREAU drs. Riens Meijer, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Riens Meijer, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Riens Meijer, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Riens Meijer.

Offerte drs. Riens Meijer aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag