Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Bart de Koning boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Bart de Koning boeken?

Bart de Koning boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bart de Koning.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bart de Koning.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bart de Koning ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bart de Koning plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Bart de Koning

Onderzoeksjournalist en veelgevraagd spreker over privacy & veiligheid

Bart de Koning is onderzoeksjournalist en auteur van de boeken “Alles onder controle”, “Operatie Blauw” en “De Veiligheidsmythe”. De Koning studeerde economie aan de Universiteit van Amsterdam en werkte daarna onder andere voor Algemeen Dagblad, Quote, FemBusiness en HP/De Tijd.

Tegenwoordig is hij zelfstandig journalist en publiceert onder andere in NRC Handelsblad, Intermediair, Esquire, en Maarten. Hij schreef en schrijft over een breed scala aan onderwerpen: economie, overheid, politiek, ontwikkelingssamenwerking, bureaucratie, privacy, recht, veiligheid en terrorisme. De rode draad in zijn werk is de verhouding tussen burger en overheid: de balans tussen vrijheid en controle en de effectiviteit van beleid.

De Koning is een veelgevraagd spreker over privacy. Hij treedt op voor uiteenlopende gezelschappen, variërend van terrorisme-experts, bestuurskundigen, juristen en studenten tot verzekeraars en politieagenten. De belangstelling voor privacy groeit de laatste tijd niet alleen bij het grote publiek, maar ook bij professionals die dagelijks afwegingen moeten maken tussen privacy en bijvoorbeeld veiligheid.

Het is een onderwerp dat even breed als actueel is: denk bijvoorbeeld aan de discussies over preventief fouilleren, de opslag van vingerafdrukken, DigiNotar en WikiLeaks. De Koning houdt geen abstract filosofisch verhaal over privacy, maar voert aan de hand van concrete en actuele voorbeelden een discussie met het publiek over waar de grenzen van onze persoonlijke levenssfeer liggen.

De Koning verschijnt regelmatig op radio en tv (EenVandaag, Rondom Tien, Tros Nieuwsshow) en zat in de jury van de Big Brother Awards. 

 

Bart de Koning boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bart de Koning.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bart de Koning, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bart de Koning en de eventuele overige kosten om een optreden van Bart de Koning mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bart de Koning.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bart de Koning. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bart de Koning checken, een gratis optie plaatsen op Bart de Koning en de boeking(en) van Bart de Koning voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Bart de Koning, BOEKINGSBUREAU Bart de Koning, BOEKINGSBURO Bart de Koning, ENTERTAINMENTBUREAU Bart de Koning, ENTERTAINMENTBURO Bart de Koning, ARTIESTENBUREAU Bart de Koning, BOEKINGSKANTOOR Bart de Koning, IMPRESARIAAT Bart de Koning, MUZIEKBURO Bart de Koning, MUZIEKBUREAU Bart de Koning, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Bart de Koning, ARTIESTENBOEKINGSBURO Bart de Koning, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Bart de Koning.

 

Offerte Bart de Koning aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag