Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Bob Kuijs boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Bob Kuijs boeken?

drs. Bob Kuijs boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Bob Kuijs.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Bob Kuijs.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Bob Kuijs ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Bob Kuijs plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Bob Kuijs

De man achter succesbedrijven als Makelaarsland en Jaap.nl

Tegendraads zo zou je deze multi-ondernemer het beste kunnen omschrijven. Bob Kuijs loopt vaak op het randje en mag daar graag over vertellen. Hij vraagt liever vergiffenis dan om toestemming. En problemen ziet hij als vermomde kansen. Zo zijn enkele van zijn ondernemingen groot geworden juist door de tegenwerking die hij kreeg. Als doctorandus in de rechtswetenschappen begon hij een eigen makelaarskantoor nog voordat hij zijn studie voor makelaar had afgerond. Uiteindelijk leidde dit tot een keten van 10 makelaardijen door Noord-Holland. Daarnaast startte hij HypotheekNet, inmiddels behorend tot Neerlands top 10 van hypotheekketens. Maar het moest anders in de makelaardij. Jeroen Stoop en Bob Kuijs waren daar van overtuigd. Zij gooiden het roer om. Dit leidde tot een revolutie in de vastgoedwereld, zowel in Nederland als ik Duitsland. Naast participatie in diverse andere bedrijven was de oprichting van jaap.nl een nieuw hoogtepunt. Kuijs wist de strijd met NVM/Funda zo uit te nutten dat vaak de voorpagina’s werden gehaald. Door het durven inslaan van nieuwe wegen en het opzoeken van uitdagingen werd hij in door Sprout uitverkoren tot Challenger 2008. Pim Betist, oprichter van Sellaband zegt over hem:

“Bob Kuijs is een brutale ondernemer die niet schroomt om traditionele spelers uit te dagen. Zijn verfrissende kijk op business modellen werkt aanstekelijk als je hem hoort vertellen over hoe hij succes boekte met Makelaarsland en Jaap.nl. Kuijs brengt zijn hobby, gevestigde partijen in de war brengen, over op het publiek zoals hij zaken doet. Luid en duidelijk.” Organisator van congressen in de reiswereld Harry Betist meent:

“Bob Kuijs zegt de dingen graag zoals ze zijn. En handelt daar ook naar. Hij prikkelt daarmee niet alleen zijn concurrenten, maar is in staat om menig congres en seminar tot reacties en discussies aan te zetten. Recht uit het hart, zonder voor de hand liggende clichés en met volle overtuiging.” Bob Kuijs vindt het leuk om over ondernemen te vertellen, dat straalt hij uit. Hij doet dat aan de hand van het Blue Ocean-model (‘Makelaarsland is een Blauwe Oceaan avant la lettre’) of hij maakt vergelijkingen tussen diverse branches. Zijn presentatie voor een reiscongres in Bangkok leidde tot oprichting van een nieuw bedrijf captaincruise.nl. Dus u bent gewaarschuwd: als u zich niet wakker laat schudden door Kuijs, dan gaat hij het zelf wel doen!

drs. Bob Kuijs boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Bob Kuijs.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Bob Kuijs, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Bob Kuijs en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Bob Kuijs mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Bob Kuijs.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Bob Kuijs. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Bob Kuijs checken, een gratis optie plaatsen op drs. Bob Kuijs en de boeking(en) van drs. Bob Kuijs voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Bob Kuijs, BOEKINGSBUREAU drs. Bob Kuijs, BOEKINGSBURO drs. Bob Kuijs, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Bob Kuijs, ENTERTAINMENTBURO drs. Bob Kuijs, ARTIESTENBUREAU drs. Bob Kuijs, BOEKINGSKANTOOR drs. Bob Kuijs, IMPRESARIAAT drs. Bob Kuijs, MUZIEKBURO drs. Bob Kuijs, MUZIEKBUREAU drs. Bob Kuijs, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Bob Kuijs, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Bob Kuijs, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Bob Kuijs.

 

Offerte drs. Bob Kuijs aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag