Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Nielsson J. Kooijman boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Nielsson J. Kooijman boeken?

Nielsson J. Kooijman boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Nielsson J. Kooijman.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Nielsson J. Kooijman.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Nielsson J. Kooijman ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Nielsson J. Kooijman plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Nielsson J. Kooijman

Veilingmeester

Nielsson J. Kooijman heeft ruime ervaring als veilingmeester, verworven op veilingen door het hele land. Van sympathieke initiatieven voor particulieren, studenten en het bedrijfsleven tot commerciële veilingen en professionele business charity events. Met zijn vlotte presentatie en zijn goede gevoel voor humor weet hij mensen te motiveren en te enthousiasmeren om royaal te bieden op de aangeboden veilingkavels. Op veilingen, waar Nielsson als veilingmeester optreedt, overtreffen de opbrengsten steevast de verwachtingen.

Na zijn horecaopleiding vervulde Nielsson verschillende functies in de horeca. Als DGA exploiteerde hij 20 jaar lang een commercieel horecavastgoed- en Leisure bedrijf. Naast zijn commerciële carrière is Nielsson actief in tal van goede doelen. Zo zet hij zich als bestuurder in voor een stichting die scholen bouwt in Sri Lanka. Ook is hij als voorzitter verbonden aan een stichting die jaarlijks een ‘derdewereld’land kiest om een bijdrage te leveren aan het onderwijs.

Door zijn beroepsmatige bezoeken aan vastgoed- en executieveilingen ontstond zijn interesse voor het veilingmeesterschap. Regelmatig werd Nielsson, door zijn rol als bestuurder en voorzitter van goede doelen, gevraagd om op te treden als veilingmeester, waarbij de opbrengst ten goede kwam aan het doel dat hij vertegenwoordigde. Hierdoor legde hij de lat automatisch hoog voor zichzelf. Nielsson bleek over een aangeboren veilingmeestertalent te beschikken.

Kortom, als u een veilingmeester zoekt die zich uitstekend kan uitdrukken, het overzicht weet te behouden, besluitvaardig is en als geen ander weet welke verantwoordelijkheid er op een veilingmeester rust, dan huurt u Nielsson in als veilingmeester. Hij biedt net wat meer om uw evenement te laten slagen. U kunt ervan op aan dat uw veiling een groot succes wordt.

Nielsson J. Kooijman boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Nielsson J. Kooijman.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Nielsson J. Kooijman, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Nielsson J. Kooijman en de eventuele overige kosten om een optreden van Nielsson J. Kooijman mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Nielsson J. Kooijman.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Nielsson J. Kooijman. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Nielsson J. Kooijman checken, een gratis optie plaatsen op Nielsson J. Kooijman en de boeking(en) van Nielsson J. Kooijman voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Nielsson J. Kooijman, BOEKINGSBUREAU Nielsson J. Kooijman, BOEKINGSBURO Nielsson J. Kooijman, ENTERTAINMENTBUREAU Nielsson J. Kooijman, ENTERTAINMENTBURO Nielsson J. Kooijman, ARTIESTENBUREAU Nielsson J. Kooijman, BOEKINGSKANTOOR Nielsson J. Kooijman, IMPRESARIAAT Nielsson J. Kooijman, MUZIEKBURO Nielsson J. Kooijman, MUZIEKBUREAU Nielsson J. Kooijman, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Nielsson J. Kooijman, ARTIESTENBOEKINGSBURO Nielsson J. Kooijman, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Nielsson J. Kooijman.

 

Offerte Nielsson J. Kooijman aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag