Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Marga Hoek MBA boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Marga Hoek MBA boeken?

drs. Marga Hoek MBA boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Marga Hoek MBA.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Marga Hoek MBA.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Marga Hoek MBA ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Marga Hoek MBA plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Marga Hoek MBA

Boegbeeld voor duurzaam ondernemerschap
Marga Hoek bewijst al ruim twintig jaar haar leiderschap als CEO, bestuurder en adviseur van nationale en internationale organisaties, in overheid, wetenschap onderwijs en vooral het bedrijfsleven. Als geen ander weet zij de verschillende werelden te verbinden en de omslag naar een duurzame economie en samenleving te versnellen.In 2010 richtte zij met een aantal CEO’s De Groene Zaak op en leidde dit succesvol naar een netwerkorganisatie van inmiddels meer dan 200 ondernemingen die actief duurzaam zaken willen doen. In 2013 volgde Het Groene Brein, een even uniek netwerk van meer dan 80 wetenschappers, die multidisciplinair de bijbehorende nieuwe kennis ontwikkelen en delen met de maatschappij. Marga geniet internationale erkenning als een van de sleutelfiguren in de overgang naar de Nieuwe Economie. Als keynote spreker weet zij in binnen- en buitenland haar toehoorders met haar passie, heldere visie en gefundeerde kennis te inspireren en te motiveren. Haar innovatieve kijk op zaken doen, op duurzaamheid en wat de toekomst nog voor ons in petto heeft, beschreef zij beeldend in haar boek Zakendoen in de Nieuwe Economie, Managementboek van het Jaar 2014, dat door de jury de contonatie ‘een boek dat voorop gaat in de realiteit’ kreeg.Marga Hoeks inzichten worden breed onderwezen binnen universiteiten en business schools. Via de innovatieve NextGen-versie van Zakendoen in de Nieuwe Economie bereikt Marga ook het mbo-onderwijs. De internationale editie van Zakendoen in de Nieuwe Economie is inmiddels te verkrijgen in het Nederlands en de Engelse versie verschijnt begin 2016. De Spaanse editie volgt daarna!

drs. Marga Hoek MBA boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Marga Hoek MBA.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Marga Hoek MBA, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Marga Hoek MBA en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Marga Hoek MBA mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Marga Hoek MBA.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Marga Hoek MBA. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Marga Hoek MBA checken, een gratis optie plaatsen op drs. Marga Hoek MBA en de boeking(en) van drs. Marga Hoek MBA voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Marga Hoek MBA, BOEKINGSBUREAU drs. Marga Hoek MBA, BOEKINGSBURO drs. Marga Hoek MBA, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Marga Hoek MBA, ENTERTAINMENTBURO drs. Marga Hoek MBA, ARTIESTENBUREAU drs. Marga Hoek MBA, BOEKINGSKANTOOR drs. Marga Hoek MBA, IMPRESARIAAT drs. Marga Hoek MBA, MUZIEKBURO drs. Marga Hoek MBA, MUZIEKBUREAU drs. Marga Hoek MBA, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Marga Hoek MBA, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Marga Hoek MBA, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Marga Hoek MBA.

 

Offerte drs. Marga Hoek MBA aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag