Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Yoeri Albrecht boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Yoeri Albrecht boeken?

drs. Yoeri Albrecht boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Yoeri Albrecht.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Yoeri Albrecht.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Yoeri Albrecht ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Yoeri Albrecht plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Yoeri Albrecht

Onafhankelijk journalist en media-adviseur

Yoeri Albrecht is onafhankelijk journalist en media-adviseur. Hij is programmamaker en opinieleider op vele podia: televisie, film, radio, kranten, weekbladen en symposia. Hij schrijft interviews en opiniestukken voor onder andere De Volkskrant.

Tot 2007 was hij redacteur van het weekblad Vrij Nederland waar hij nog steeds als medewerker aan verbonden is. Zijn televisieprogramma ‘Krachtstroom’ dat hij drie jaar lang presenteerde en samen met regisseur Theo van Gogh produceerde oogstte alom veel lof.

Op dit moment is hij politiek commentator voor ‘Goedemorgen Nederland’ op Nederland 1 en lid van het journalistenpanel van Radio 1. Hij maakt het interviewprogramma ‘De Limo’ voor AT5 en het politieke programma ‘Ministers terug op de werkvloer’ voor de RVU op Nederland 3. In ‘De Limo’ is wekelijks een CEO uit het Amsterdamse bedrijfsleven te gast.

Albrecht is tevens vaste presentator voor BNR Nieuwsradio. Hij heeft daar zijn eigen actualiteiten programma “BNR Laat op Zondag”. Zijn documentaire over de Palio in Siena werd met twee Gouden Kalveren bekroond.

Yoeri Albrecht studeerde geschiedenis en internationaal recht in Leiden. Hij was drie jaar lang als Junior Dean verbonden aan Queen’s College Oxford. Hij doceerde aan de universiteit van Oxford over ‘The Idea of Europe’. In de afgelopen jaren adviseerde hij onder andere de Raad van bestuur van BP en Fortis en een grote Private Banker over hun Europese strategie. Hij won in 2005 een Marshall Memorial Fellowship en reisde daarmee door de Verenigde Staten.

Yoeri Albrecht is onder andere lid van Raad van Toezicht van het Stedelijk Museum Amsterdam en de Amerikaanse Foundation Humanity in Action. Vanaf 1 december 2010 is hij inhoudelijk directeur van debatcentrum De Balie in Amsterdam.

drs. Yoeri Albrecht boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Yoeri Albrecht.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Yoeri Albrecht, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Yoeri Albrecht en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Yoeri Albrecht mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Yoeri Albrecht.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Yoeri Albrecht. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Yoeri Albrecht checken, een gratis optie plaatsen op drs. Yoeri Albrecht en de boeking(en) van drs. Yoeri Albrecht voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Yoeri Albrecht, BOEKINGSBUREAU drs. Yoeri Albrecht, BOEKINGSBURO drs. Yoeri Albrecht, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Yoeri Albrecht, ENTERTAINMENTBURO drs. Yoeri Albrecht, ARTIESTENBUREAU drs. Yoeri Albrecht, BOEKINGSKANTOOR drs. Yoeri Albrecht, IMPRESARIAAT drs. Yoeri Albrecht, MUZIEKBURO drs. Yoeri Albrecht, MUZIEKBUREAU drs. Yoeri Albrecht, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Yoeri Albrecht, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Yoeri Albrecht, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Yoeri Albrecht.

 

Offerte drs. Yoeri Albrecht aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag