Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Paula Patricio boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Paula Patricio boeken?

drs. Paula Patricio boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Paula Patricio.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Paula Patricio.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Paula Patricio ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Paula Patricio plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Paula Patricio

Veelzijdig multitalent

Paula Patricio is geboren in Lissabon en was de eerste buitenlandse presentatrice op de Nederlandse televisie. Al tijdens haar doctoraal Franse Taal-en Letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam begon Paula’s tv-carrière bij de Vara waar zij naast omroepster ook presentatrice was van informatieve programma’s zoals het ‘Tv-werkjournaal’ samen met Pieter Jan Hagens, ‘de Belastingshow’ met Paul Witteman en de cursus ‘Belastingen’ met Willem Vermeend. Voor de presentatie van het Nationale Songfestival maakte Paula een uitstapje naar de NOS.

Ook educatieve programma’s hebben haar belangstelling; zij nam dan ook de presentatie op zich van de cursus Portugees bij Teleac en ‘Rondje DNA’ bij de RVU. Later presenteerde zij bij de KRO de filmquiz ‘Voor een briefkaart op de eerste rang’ en ‘Markant Nederland’ waarin zij met bekende gasten (onder anderen Paul Rosenmöller, Huub Stapel, Boudewijn Büch) terugging naar de plekken uit hun jeugd.

Na afronding van haar studie kon zij zich volledig richten op het televisiewerk en werd daarnaast een veelgevraagd dagvoorzitter en discussieleider voor symposia en congressen. Literatuur en kunst hebben haar warme belangstelling maar ook cultuur, media en maatschappelijke issues; kortom alle onderwerpen die raken aan de samenleving.

Naast haar presentatiewerk acteert zij zo nu en dan in televisieseries en spreekt zij voice-overs in voor documentaires. Ook geeft zij presentatie- en mediatrainingen aan midden en hoger kader bedrijfsleven en overheid.

En last but not least, in de afgelopen 15 jaar heeft Paula zich bewezen als songwriter voor binnen- en buitenlandse artiesten (onder anderen de Kast, René Froger, Paul de Leeuw, Katja Schuurman, Petra Berger, Maria de Fatima en vele anderen) in het Nederlands, Engels, Frans en Portugees. Kortom een multi talent in meerdere talen.

drs. Paula Patricio boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Paula Patricio.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Paula Patricio, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Paula Patricio en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Paula Patricio mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Paula Patricio.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Paula Patricio. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Paula Patricio checken, een gratis optie plaatsen op drs. Paula Patricio en de boeking(en) van drs. Paula Patricio voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Paula Patricio, BOEKINGSBUREAU drs. Paula Patricio, BOEKINGSBURO drs. Paula Patricio, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Paula Patricio, ENTERTAINMENTBURO drs. Paula Patricio, ARTIESTENBUREAU drs. Paula Patricio, BOEKINGSKANTOOR drs. Paula Patricio, IMPRESARIAAT drs. Paula Patricio, MUZIEKBURO drs. Paula Patricio, MUZIEKBUREAU drs. Paula Patricio, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Paula Patricio, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Paula Patricio, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Paula Patricio.

 

Offerte drs. Paula Patricio aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag