Eigenschappen Marjolijn Uitzinger boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Marjolijn Uitzinger boeken?

Marjolijn Uitzinger boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Marjolijn Uitzinger.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Marjolijn Uitzinger.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Marjolijn Uitzinger ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Marjolijn Uitzinger plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Marjolijn Uitzinger

Presentatrice en journaliste

Marjolijn Uitzinger is van oorsprong politiek verslaggeefster. Zij werkte in die hoedanigheid vijf jaar bij De Volkskrant (1969-1974) en vervolgens vier jaar bij Het Vrije Volk. Na die periode was zij een viertal jaren werkzaam als voorlichtster bij het Ministerie van VROM.

In de jaren tachtig presenteerde zij gedurende tien jaar voor de VARA politieke radio- en televisieprogramma’s, zoals `In de Rooie Haan’, `Haagse Bluf’, `Welbeschouwd’, `Drie Vrouwen’ en vele andere. Daarnaast was zij werkzaam voor het Radio 1 journaal van de NOS en `Met het oog op morgen’.

Van 1990 tot 2006 presenteerde zij voornamelijk informatieve en culturele radioprogramma’s voor de AVRO (1opdemiddag). Marjolijn Uitzinger treedt regelmatig op als dagvoorzitter en discussieleider bij symposia, studieconferenties, congressen en andere bijeenkomsten.

Marjolijn Uitzinger boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Marjolijn Uitzinger.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Marjolijn Uitzinger, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Marjolijn Uitzinger en de eventuele overige kosten om een optreden van Marjolijn Uitzinger mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Marjolijn Uitzinger.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Marjolijn Uitzinger. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Marjolijn Uitzinger checken, een gratis optie plaatsen op Marjolijn Uitzinger en de boeking(en) van Marjolijn Uitzinger voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Marjolijn Uitzinger, BOEKINGSBUREAU Marjolijn Uitzinger, BOEKINGSBURO Marjolijn Uitzinger, ENTERTAINMENTBUREAU Marjolijn Uitzinger, ENTERTAINMENTBURO Marjolijn Uitzinger, ARTIESTENBUREAU Marjolijn Uitzinger, BOEKINGSKANTOOR Marjolijn Uitzinger, IMPRESARIAAT Marjolijn Uitzinger, MUZIEKBURO Marjolijn Uitzinger, MUZIEKBUREAU Marjolijn Uitzinger, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Marjolijn Uitzinger, ARTIESTENBOEKINGSBURO Marjolijn Uitzinger, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Marjolijn Uitzinger.

 

Offerte Marjolijn Uitzinger aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag