Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen mr. Marijn de Koning boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

mr. Marijn de Koning boeken?

mr. Marijn de Koning boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van mr. Marijn de Koning.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van mr. Marijn de Koning.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van mr. Marijn de Koning ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van mr. Marijn de Koning plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie mr. Marijn de Koning

Communicatie-expert, mediator en veelzijdig dagvoorzitter

Na haar studies Sociologie en Rechten in Utrecht begon mr. Marijn de Koning haar loopbaan in 1973 bij Het Parool als verslaggever en juridisch medewerker.

In 1978 trad zij in dienst bij het NOS Journaal waar ze ruim zeven jaar werkte. Van 1985 tot 1994 was zij in Amsterdam werkzaam als zelfstandig communicatieadviseur, een vak dat zij in 1998 weer oppakte.

Van 1994 tot 1998 was zij Tweede-Kamerlid voor D66. In de kamer was Marijn de Koning onder meer woordvoerder mediazaken, lid van de economische commissie (de mededingingswet), justitie (herziening erfrecht en de nieuwe notariswet) en de defensiecommissie (opheffing van de dienstplicht).

Tot haar huidige werkzaamheden behoren het verzorgen van interne en externe communicatie voor organisaties, het voorbereiden en leiden van conferenties en congressen. Marijn doet dit met verve voor zowel de private als de publieke sector. Op dit vakgebied staat zij aan het hoofd van haar bedrijf gespecialiseerd in communicatieadviezen en mediations.

Ze heeft meer dan 100 vergaderingen en congressen geleid in de loop der tijd. Marijn: “Geen enkel debat kan zonder een voorzitter die toezicht houdt op de zuiverheid van de discussie en de gelijkwaardige inbreng van de deelnemers.”

In mediationzaken lossen partijen zelf hun conflict op, p basis van het inzicht in beider toekomstige belangen in plaats van het vasthouden van eenmaal ingenomen standpunten. Marijn de Koning stuurt hierbij aan. De begrippen vertrouwelijkheid en vrijwilligheid staan bij mediation voorop.

Naast haar werk als mediator, discussieleider en spreker maakt Marijn de Koning video- en DVD-producties voor Nederlandse musea. Hierin worden exposerende kunstenaars geportretteerd. Zij deed dit onder andere voor het museum Valkhof in Nijmegen en het Chabotmuseum in Rotterdam.

mr. Marijn de Koning boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van mr. Marijn de Koning.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van mr. Marijn de Koning, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van mr. Marijn de Koning en de eventuele overige kosten om een optreden van mr. Marijn de Koning mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van mr. Marijn de Koning.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor mr. Marijn de Koning. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van mr. Marijn de Koning checken, een gratis optie plaatsen op mr. Marijn de Koning en de boeking(en) van mr. Marijn de Koning voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT mr. Marijn de Koning, BOEKINGSBUREAU mr. Marijn de Koning, BOEKINGSBURO mr. Marijn de Koning, ENTERTAINMENTBUREAU mr. Marijn de Koning, ENTERTAINMENTBURO mr. Marijn de Koning, ARTIESTENBUREAU mr. Marijn de Koning, BOEKINGSKANTOOR mr. Marijn de Koning, IMPRESARIAAT mr. Marijn de Koning, MUZIEKBURO mr. Marijn de Koning, MUZIEKBUREAU mr. Marijn de Koning, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU mr. Marijn de Koning, ARTIESTENBOEKINGSBURO mr. Marijn de Koning, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR mr. Marijn de Koning.

 

Offerte mr. Marijn de Koning aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag