Eigenschappen Aldith Hunkar boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Aldith Hunkar boeken?

Aldith Hunkar boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Aldith Hunkar.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Aldith Hunkar.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Aldith Hunkar ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Aldith Hunkar plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Aldith Hunkar

Freestyle multi-media journalist en bevlogen presentatrice
Aldith Hunkar noemt zich global freestyle multimedia journalist: een titel die zij bedacht voordat ze hem daadwerkelijk vormgaf. Aldith is vooral bekend van haar jaren als TV-presentator bij NOS Journaal, Jeugdjournaal, NOS Actueel en tal van sociaal-culturele programma’s op radio en TV bij andere omroepen. Sinds 1997 werkt zij zelfstandig en combineert zij haar verschillende competenties en passies in haar bedrijf Hunk-arT.Met meer dan 20 jaar ervaring in de journalistiek is zij inzetbaar voor zeer uiteenlopende opdrachten. Haar kennis van moderne talen is daarbij een pré.Aldith wordt veelvuldig gevraagd als dagvoorzitter, presentator of spreker op het gebied van gezondheid, jongeren, onderwijs, cultuur, milieu en ontwikkeling. Daarnaast verzorgt zij media-, presentatie- en communicatietrainingen op maat. Ook verzorgt zij videoproducties en filmt zij voor opdrachtgevers in binnen- en buitenland en voor haar eigen onafhankelijke internetzender PocaTV. De (reis)verhalen die dat oplevert, deelt zij via binnen- en buitenlandse kranten, bladen en sociale media.Met Aldith Hunkar haalt u een bevlogen kracht in huis. Gewapend met een grondige voorbereiding, een krachtige persoonlijkheid, een brede blik en een gezonde dosis humor en improvisatietalent, draagt zij in hoge mate bij aan ieder event. Niet voor niets wordt zij door veel opdrachtgevers nog eens teruggevraagd.

Aldith Hunkar boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Aldith Hunkar.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Aldith Hunkar, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Aldith Hunkar en de eventuele overige kosten om een optreden van Aldith Hunkar mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Aldith Hunkar.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Aldith Hunkar. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Aldith Hunkar checken, een gratis optie plaatsen op Aldith Hunkar en de boeking(en) van Aldith Hunkar voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Aldith Hunkar, BOEKINGSBUREAU Aldith Hunkar, BOEKINGSBURO Aldith Hunkar, ENTERTAINMENTBUREAU Aldith Hunkar, ENTERTAINMENTBURO Aldith Hunkar, ARTIESTENBUREAU Aldith Hunkar, BOEKINGSKANTOOR Aldith Hunkar, IMPRESARIAAT Aldith Hunkar, MUZIEKBURO Aldith Hunkar, MUZIEKBUREAU Aldith Hunkar, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Aldith Hunkar, ARTIESTENBOEKINGSBURO Aldith Hunkar, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Aldith Hunkar.

Offerte Aldith Hunkar aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag