Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Michiel Romeyn & Michiel van Nieuwkerk boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Michiel Romeyn & Michiel van Nieuwkerk boeken?

Michiel Romeyn & Michiel van Nieuwkerk boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Michiel Romeyn & Michiel van Nieuwkerk.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Michiel Romeyn & Michiel van Nieuwkerk.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Michiel Romeyn & Michiel van Nieuwkerk ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Michiel Romeyn & Michiel van Nieuwkerk plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Michiel Romeyn & Michiel van Nieuwkerk

Beladen Plekken’
Michiel Romeyn heeft de afgelopen jaren zijn sporen ruimschoots verdiend als acteur en creatief brein achter het onnavolgbare Jiskefet.Een stuk minder bekend, maar minstens zo interessant, is het werk dat Michiel Romeyn maakte als beeldend kunstenaar: Grote installaties die samenkomen onder één overkoepelend thema: Beladen Plekken.Romeyn neemt zijn publiek mee langs locaties waar verschillende mensen ongewild de laatste adem uitbliezen. Plekken die voorheen anoniem en onbeduidend waren en nadien altijd beladen zijn gebleven. Liquidaties in het Amsterdamse criminele milieu, de moord op Pim Fortuyn en de Decembermoorden komen voorbij in het werk van Romeyn.In een afwisselend, informatief en tegelijkertijd geestig vraaggesprek met Michiel van Nieuwkerk passeren deze beladen plekken de revue. Aan de hand van beeld van het werk, foto’s en filmpjes, gaan interviewer en kunstenaar dieper in op het werk. Achter de installaties gaan talloos veel anekdotes schuil die Michiel Romeyn achterhaalde in zijn speurtocht naar de achtergronden van de verschillende liquidaties. Romeyn kan de personen die hij tegenkwam in zijn zoektocht meesterlijk imiteren.Michiel van Nieuwkerk is fotograaf en producent van de serie gefilmde kunstenaarsportretten Hollandse Meesters van de 21e Eeuw. Ook interviewt hij regelmatig kunstenaars over hun werk. Vanuit zijn interesse en kennis op het gebied van beeldende kunst weet hij het soms ontoegankelijke werk van kunstenaars, toegankelijk te maken voor het publiek.Michiel Romeyn in gesprek met Michiel van Nieuwkerk is een zeer onderhoudend programma maar toont tegelijkertijd de poëtische tragiek  van beladen plekken, die het publiek na afloop stof tot nadenken geeft.

Michiel Romeyn & Michiel van Nieuwkerk boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Michiel Romeyn & Michiel van Nieuwkerk.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Michiel Romeyn & Michiel van Nieuwkerk, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Michiel Romeyn & Michiel van Nieuwkerk en de eventuele overige kosten om een optreden van Michiel Romeyn & Michiel van Nieuwkerk mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Michiel Romeyn & Michiel van Nieuwkerk.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Michiel Romeyn & Michiel van Nieuwkerk. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Michiel Romeyn & Michiel van Nieuwkerk checken, een gratis optie plaatsen op Michiel Romeyn & Michiel van Nieuwkerk en de boeking(en) van Michiel Romeyn & Michiel van Nieuwkerk voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Michiel Romeyn & Michiel van Nieuwkerk, BOEKINGSBUREAU Michiel Romeyn & Michiel van Nieuwkerk, BOEKINGSBURO Michiel Romeyn & Michiel van Nieuwkerk, ENTERTAINMENTBUREAU Michiel Romeyn & Michiel van Nieuwkerk, ENTERTAINMENTBURO Michiel Romeyn & Michiel van Nieuwkerk, ARTIESTENBUREAU Michiel Romeyn & Michiel van Nieuwkerk, BOEKINGSKANTOOR Michiel Romeyn & Michiel van Nieuwkerk, IMPRESARIAAT Michiel Romeyn & Michiel van Nieuwkerk, MUZIEKBURO Michiel Romeyn & Michiel van Nieuwkerk, MUZIEKBUREAU Michiel Romeyn & Michiel van Nieuwkerk, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Michiel Romeyn & Michiel van Nieuwkerk, ARTIESTENBOEKINGSBURO Michiel Romeyn & Michiel van Nieuwkerk, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Michiel Romeyn & Michiel van Nieuwkerk.

 

Offerte Michiel Romeyn & Michiel van Nieuwkerk aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag