Eigenschappen Harmke Pijpers boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Harmke Pijpers boeken?

Harmke Pijpers boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Harmke Pijpers.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Harmke Pijpers.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Harmke Pijpers ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Harmke Pijpers plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Harmke Pijpers

Een geboren televisievrouw
Harmke Pijpers presenteert sinds 2010 BNR Gezond, elke woensdag tussen 15.30 en 16.00 uur. In dat half uur praat ze u bij over de laatste zorgontwikkelingen en nieuwe methodes om gezond de worden en te blijven. Daarvoor presenteerde ze bij BNR het middagprogramma De Frontline.Harmke Pijpers zit sinds 1970 in het vak en heeft sindsdien tal van werkzaamheden verricht. Zo was zij (mede)samensteller en presentator van diverse VPRO programma’s waaronder ‘VPRO-Vrijdag’, ‘Villa-VPRO’, ‘Het Balcon’ en ‘VPRO’s Nieuwsberichten’. Zij werd vooral bekend als presentator en interviewer van het destijds spraakmakende 10 uur lange live radioprogramma ‘Het Gebouw’.Hiervoor maakte zij ook buitenlandreportages. Daarnaast werkte zij mee aan allerlei hoorspelproducties en deed voor diverse VPRO programma’s sketches en imitaties.Zij kreeg in 1991 bij de RVU haar eerste televisieprogramma ‘Uitstappen’ genaamd. Daarna maakte zij voor de RVU een serie waarin zij vooraanstaande Arabische vrouwen portretteerde onder de titel ‘Arabische Verkenningen’. Deze serie kreeg een nominatie op het New York Documentary Festival.Harmke Pijpers maakte de door de AVRO uitgezonden serie ‘Nederland volgens Pijpers’, welke gevolgd werd door de serie ‘Pijpers pakt uit’ waarbij voornamelijk buitenlandse schrijvers, musici, wetenschappers of anderszins interessante gasten bij aankomst en tijdens hun verblijf in Nederland gevolgd werden.Ze presenteerde, eveneens voor de AVRO, zowel de radio als televisie-editie van het kunstprogramma ‘Opium’ en was presentator van het programma ‘Tien lastige vragen’.Harmke was vanaf de oprichting op 01 september 1995 tot augustus 2005 een van de presentatoren van het NOS Radio 1 Journaal. Vanaf augustus 2005 tot april 2006 was zij, naast Beau van Erven Dorens, een van de presentatoren van het Talpa programma ‘NSE, Nieuws, Sport en Entertainment’.Harmke Pijpers is voor uiteenlopende doeleinden bij optredens in het land in te zetten.

Harmke Pijpers boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Harmke Pijpers.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Harmke Pijpers, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Harmke Pijpers en de eventuele overige kosten om een optreden van Harmke Pijpers mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Harmke Pijpers.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Harmke Pijpers. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Harmke Pijpers checken, een gratis optie plaatsen op Harmke Pijpers en de boeking(en) van Harmke Pijpers voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Harmke Pijpers, BOEKINGSBUREAU Harmke Pijpers, BOEKINGSBURO Harmke Pijpers, ENTERTAINMENTBUREAU Harmke Pijpers, ENTERTAINMENTBURO Harmke Pijpers, ARTIESTENBUREAU Harmke Pijpers, BOEKINGSKANTOOR Harmke Pijpers, IMPRESARIAAT Harmke Pijpers, MUZIEKBURO Harmke Pijpers, MUZIEKBUREAU Harmke Pijpers, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Harmke Pijpers, ARTIESTENBOEKINGSBURO Harmke Pijpers, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Harmke Pijpers.

Offerte Harmke Pijpers aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag