Eigenschappen Jojanneke van den Berge boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Jojanneke van den Berge boeken?

Jojanneke van den Berge boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Jojanneke van den Berge.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Jojanneke van den Berge.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Jojanneke van den Berge ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jojanneke van den Berge plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Jojanneke van den Berge

Presentatrice en journalist
Jojanneke van den Berge is een veelbelovend televisietalent. Vorig jaar maakte ze de spraakmakende documentaire reeks Jojanneke in de Prostitutie, waarin ze wantoestanden binnen de prostitutie aan de kaak stelt. In 2013 presenteerde zij De Grote Improvisatieshow en ontving zij in de Volkskrant de tweede prijs als Televisietalent van 2013.Jojanneke studeerde af op Nieuws en Informatie aan de Universiteit van Amsterdam. Met haar scriptie onderzocht ze wat de redenen zijn dat hoogopgeleide jong-volwassenen zich steeds meer afkeren van het nieuws en hoe dat proces omgekeerd kan worden. Dit vraagstuk vormt nog altijd een belangrijke rode draad in haar werk als journalist.Tijdens haar studie liep ze redactiestages bij tv-programma’s 6Pack en Beau. Daarna bij Marie Claire en HP/DeTijd. Bij HP/DeTijd bleef ze drie jaar aan als vaste medewerker. Vanaf 2006 vulde Jojanneke drieënhalf jaar met Mark Koster een eigen pagina in Dagblad de Pers ‘De Wereld volgens Koster en Jojanneke’.In de zomer van 2011 nam ze op Ibiza met de PowNed crew het nieuwe zesdelige programma House Ibiza op, waarvoor ze items maakte over de verschillende gezichten van het eiland. Tevens werd ze dat jaar genomineerd voor de Televizier-ring Talent Award. Daarnaast was ze met enige regelmaat als tafeldame in De Wereld Draait Door te zien, presenteerde ze Powlitie en stond ze Jack Spijkerman bij als co-host in Wat Vindt Nederland.Na nog een seizoen PowNews was het voor Jojanneke tijd om de omroep te verlaten en zich te storten op één van haar andere ambitieuze plannen; schrijven.Ze schrijft al wekelijks een column voor HP/DeTijd. In 2013 werd haar eerste korte verhaal gepubliceerd door uitgeverij Prometheus, in de verhalenbundel Hard en Teder en momenteel werkt ze hard aan haar debuutroman.Jojanneke van den Berge als dagvoorzitterTussen de bedrijven door is Jojanneke ook in het land te zien als dagvoorzitter. Zo behoren onder andere de Kamer van Koophandel en de Europese stem 10-daagse tot haar opdrachtgevers.

Jojanneke van den Berge boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Jojanneke van den Berge.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Jojanneke van den Berge, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Jojanneke van den Berge en de eventuele overige kosten om een optreden van Jojanneke van den Berge mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Jojanneke van den Berge.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Jojanneke van den Berge. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Jojanneke van den Berge checken, een gratis optie plaatsen op Jojanneke van den Berge en de boeking(en) van Jojanneke van den Berge voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Jojanneke van den Berge, BOEKINGSBUREAU Jojanneke van den Berge, BOEKINGSBURO Jojanneke van den Berge, ENTERTAINMENTBUREAU Jojanneke van den Berge, ENTERTAINMENTBURO Jojanneke van den Berge, ARTIESTENBUREAU Jojanneke van den Berge, BOEKINGSKANTOOR Jojanneke van den Berge, IMPRESARIAAT Jojanneke van den Berge, MUZIEKBURO Jojanneke van den Berge, MUZIEKBUREAU Jojanneke van den Berge, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Jojanneke van den Berge, ARTIESTENBOEKINGSBURO Jojanneke van den Berge, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Jojanneke van den Berge.

 

Offerte Jojanneke van den Berge aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag