Eigenschappen Maartje Hofhuis boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Maartje Hofhuis boeken?

Maartje Hofhuis boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Maartje Hofhuis.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Maartje Hofhuis.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Maartje Hofhuis ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Maartje Hofhuis plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Maartje Hofhuis

Aanstormend presentatie talent

Haar veelzijdige werkervaring in de televisiewereld, het bedrijfsleven en de theaterwereld maken Maartje Hofhuis vakinhoudelijk ijzersterk.

Als vaste waarde binnen de nieuwsredactie van onder andere Pauw Witteman en Nova, weet Maartje precies wat er bij het presentatie vak komt kijken. Bovenop het nieuws zitten, de hectiek en het contact met mensen die midden in de belangstelling staan is wat haar motiveert. Haar kracht lag tot op heden met name achter de schermen, maar Maartje is nu klaar om de boodschap zelf rechtstreeks over te brengen op de kijker.

Maartje is uit 400 aanmeldingen gekozen als deelnemer aan Talent Kitchen, onderdeel van Endemol en initiatief van Jeroen Pauw waarin nieuw presentatietalent een kans krijgt en begeleid wordt door professionals.

Maartjes specialiteiten zijn actualiteiten, media, bedrijfsleven en advocatuur.

Aan doorzettingsvermogen, lef en enthousiasme ontbreekt het haar niet. Tel daar haar vakinhoudelijke kwaliteiten bij op en we kunnen alleen maar constateren dat de Nederlandse televisie een talent rijker zou kunnen zijn.

Maartje Hofhuis boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Maartje Hofhuis.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Maartje Hofhuis, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Maartje Hofhuis en de eventuele overige kosten om een optreden van Maartje Hofhuis mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Maartje Hofhuis.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Maartje Hofhuis. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Maartje Hofhuis checken, een gratis optie plaatsen op Maartje Hofhuis en de boeking(en) van Maartje Hofhuis voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Maartje Hofhuis, BOEKINGSBUREAU Maartje Hofhuis, BOEKINGSBURO Maartje Hofhuis, ENTERTAINMENTBUREAU Maartje Hofhuis, ENTERTAINMENTBURO Maartje Hofhuis, ARTIESTENBUREAU Maartje Hofhuis, BOEKINGSKANTOOR Maartje Hofhuis, IMPRESARIAAT Maartje Hofhuis, MUZIEKBURO Maartje Hofhuis, MUZIEKBUREAU Maartje Hofhuis, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Maartje Hofhuis, ARTIESTENBOEKINGSBURO Maartje Hofhuis, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Maartje Hofhuis.

 

Offerte Maartje Hofhuis aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag