Eigenschappen Hugo Borst boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Hugo Borst boeken?

Hugo Borst boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Hugo Borst.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Hugo Borst.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Hugo Borst ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Hugo Borst plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Hugo Borst

Journalist, auteur én confronterend

“Mensen hebben een slecht vermogen tot zelfkritiek, dus daarin moet je ze wakker houden en prikkelen. Daar ben ik voor, daar ben ik ook goed in”, aldus Hugo Borst.

Voor Hugo Borst hebben voetballers een publieke functie en is het de taak van journalisten om hen als het ware te controleren. Elke zondagavond is hij te zien bij Studio Voetbal, samen met Jack van Gelder en Youri Mulder, waarin hij zijn ongezouten mening geeft over voetbal en de voetbalwereld in het bijzonder.

Hugo Borst begon zijn carrière op 22-jarige leeftijd bij Voetbal International. Na meer dan tien jaar vertrok bij, maar bleef actief in de voetbalwereld. Hij heeft nog steeds een band met de contacten die hij in die periode heeft opgedaan.

Anno 2006 is Borst columnist bij het Algemeen Dagblad, AD Sportwereld en Esquire. Samen met Matthijs van Nieuwkerk en Henk Spaan vormt hij de hoofdredactie van het “tijdschrift” ‘Hard Gras’.

Daarnaast is Hugo Borst ook auteur van diverse boeken. Hij vindt zichzelf meer schrijver, dan tv-ster. Het is veel moeilijker om goed te schrijven dan om op televisie je woord te doen. In 1996 verscheen van zijn hand ‘De Coolsingel bleef leeg’ in een ‘Hard Gras’-special. Het werd genomineerd voor De Gouden Uil, een literatuurprijs – een unicum voor een boek over voetbal. Een seizoen lang volgde Hugo Borst Feyenoord op de voet, zoals in Nederland niet eerder was vertoond. Minutieus beschrijft hij wat er allemaal in en om De Kuip gebeurt. (herdruk in april 2006)

In april 2005 verscheen de bestseller ‘Over vaders zonen. De jongenskamer van Van Basten en andere verhalen’. ‘Over vaders zonen…’ is een boek vol ontroerende en beklemmende verhalen over de relatie tussen vaders en zonen met als rode draad het onderwerp voetbal. Zo gaat het onder andere over de nier die Coen Moulijn afstond aan zijn zoon, de vader van Marco van Basten die ook lijdt onder de enkelblessure, etc.

Hugo Borst heeft een eigen mening, die vaal veel stof doet opwaaien. Zijn mening als journalist echter is inmiddels een begrip binnen de Nederlandse voetbalwereld. In zijn presentaties, analyses, discussie en columns draagt Hugo Borst zijn mening en kennis over de voetbalsport over. “Om goed geïnformeerd te zijn hoef je niet hoog te hebben gevoetbald”, aldus Hugo Borst.

Hugo Borst boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Hugo Borst.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Hugo Borst, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Hugo Borst en de eventuele overige kosten om een optreden van Hugo Borst mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Hugo Borst.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Hugo Borst. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Hugo Borst checken, een gratis optie plaatsen op Hugo Borst en de boeking(en) van Hugo Borst voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Hugo Borst, BOEKINGSBUREAU Hugo Borst, BOEKINGSBURO Hugo Borst, ENTERTAINMENTBUREAU Hugo Borst, ENTERTAINMENTBURO Hugo Borst, ARTIESTENBUREAU Hugo Borst, BOEKINGSKANTOOR Hugo Borst, IMPRESARIAAT Hugo Borst, MUZIEKBURO Hugo Borst, MUZIEKBUREAU Hugo Borst, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Hugo Borst, ARTIESTENBOEKINGSBURO Hugo Borst, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Hugo Borst.

 

Offerte Hugo Borst aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag