Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Susan Blokhuis boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Susan Blokhuis boeken?

Susan Blokhuis boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Susan Blokhuis.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Susan Blokhuis.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Susan Blokhuis ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Susan Blokhuis plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Susan Blokhuis

Veelzijdig presentatrice en journaliste

Susan begon haar loopbaan bij de televisie in februari 1995 als omroepster bij TV Plus. In september 1995 werd ze aangenomen als omroepster bij de Tros waar ze vier jaar lang een vertrouwd gezicht was. In die tijd presenteerde ze naast haar omroepwerk verschillende programma’s zoals, Doe mee met de Tros, Trosloop 1996, themafilms t.b.v. Emotion ’96 en een dagelijkse live talkshow ‘Jouw stijl’ Tijdens de huishoudbeurs ’98. Vervolgens verleent ze haar medewerking aan het BNN programma ‘BNN Spoort’ en was te zien in diverse andere producties zoals, ‘Blik op de weg’, ‘Business Class’, ‘Ladies Only’, ‘Liefde enzo’, ‘het Zwingpaleis’, ‘Tien voor taal’, ‘Sterrenslag’, ‘Waku Waku’, ‘Wie ben ik’, ‘Baantjer’ etc.

Vanaf februari 1999 volgt ze voor RTL5 in de voorbeschouwing van de Grand Prix, het BMW team JJ Motorsport. Susan neemt de kijker mee achter de schermen van het race team, van het bouwen van de auto, het tunen van, de motor etc, tot, uiteindelijk de races. In oktober 1999 presenteert ze voor TV Gelderland, samen met Jeroen Keers, ‘Gelders Business Klimaat’. Haar aandeel in het programma is het maken van bedrijfsprofielen van Gelderse ondernemers. Aansluitend presenteert ze tot oktober 2001 het culinair getinte programma ‘Gastronomisch Gelderland’.

Vanaf december 2002 is ze bij SBS 6 te zien als presentatrice van ‘Geld maakt Gelukkig’ waarin ze bekende Nederlanders interviewde over hun financiële gewoontes. In de zomer van 2006 presenteerde Susan drie dagen in de week een live programma over astrologie en spirituele zaken op Net 5. In de zomer van 2007 presenteert ze RTL’s ‘LIJN 4’, een live ochtendprogramma waarin ze diverse gasten interviewde over de meest uiteenlopende onderwerpen.

Susan is al sinds 1995 een veel gevraagd presentatrice van bedrijfspresentaties, gala’s, seminars, dagvoorzitterschappen, bedrijfsfilms. modeshows etc. Opdrachtgevers zijn o.a. Heineken, Rabobank, ABN Amro, Transavia, Friesland Madibic Foodservice, Westermeijer groep, Philips, Fairplay International, Avia, Monuta, DMSA, Daimler Chrysler Nederland, Martin Air Party service, DMSA, Renault Nederland, N.S, Rai Langfords, Oce e.v.a. Daarnaast is ze actief als freelance journaliste en spreekt ze regelmatig commercials en documentaires in.

Vakgerelateerde opleidingen:

1990/1991

Acting workshop bij Carolyn Ann Hansen’s Talent Agency in Los Angeles

1997

Presentatie cursus en interviewtraining bij de Media-academie in Hilversum

2001

Interviewtraining bij het Forum voor communicatie en journalistiek aan de Hogeschool van Utrecht

2003

Acteertraining bij Kemna casting in Amsterdam

Haar uitstraling en veelzijdigheid van ervaringen zijn de perfecte combinatie voor het leiden van uiteenlopende evenementen.

Dankzij haar brede interesse en spontane karakter is Susan Blokhuis een aanwinst voor elke bijeenkomst die deskundig geleid dient te worden.

Susan Blokhuis boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Susan Blokhuis.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Susan Blokhuis, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Susan Blokhuis en de eventuele overige kosten om een optreden van Susan Blokhuis mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Susan Blokhuis.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Susan Blokhuis. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Susan Blokhuis checken, een gratis optie plaatsen op Susan Blokhuis en de boeking(en) van Susan Blokhuis voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Susan Blokhuis, BOEKINGSBUREAU Susan Blokhuis, BOEKINGSBURO Susan Blokhuis, ENTERTAINMENTBUREAU Susan Blokhuis, ENTERTAINMENTBURO Susan Blokhuis, ARTIESTENBUREAU Susan Blokhuis, BOEKINGSKANTOOR Susan Blokhuis, IMPRESARIAAT Susan Blokhuis, MUZIEKBURO Susan Blokhuis, MUZIEKBUREAU Susan Blokhuis, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Susan Blokhuis, ARTIESTENBOEKINGSBURO Susan Blokhuis, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Susan Blokhuis.

 

Offerte Susan Blokhuis aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag