Roelof Hemmen boeken

Eigenschappen Roelof Hemmen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Roelof Hemmen boeken?

Roelof Hemmen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Roelof Hemmen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Roelof Hemmen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Roelof Hemmen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Roelof Hemmen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Roelof Hemmen

Roelof Hemmen studeert Frans en Nederlands, maar zijn keus valt uiteindelijk op de journalistiek. Hij begint als regio- en stadsverslaggever bij de Haagsche Courant gaat vervolgens bij de Telegraaf aan de slag. In 1993 stapt hij over van de dagbladjournalistiek naar de televisie. Hij start als bureauredacteur bij RTL Nieuws – het programma dat hij later zelf zal presenteren.

Sinds 2016 is Roel Hemmen presentator-af. Dat wil zeggen: niet meer op tv. Hij ambieert een carrière op de radio en wordt de vertrouwde stem van BNR Nieuwsradio. Daarnaast richt hij zich met Messagelab op het geven van mediatrainingen en optredens als spreker, interview en dagvoorzitter op zakelijke evenementen. Ook zet hij zich met regelmaat in voor goede doelen, zoals de Tulpenrally in 2012. Hiermee zamelt hij tienduizenden euro’s in voor Stichting KiKa.

Roelof Hemmen boeken is professionaliteit inhuren

Wanneer u voor een bijeenkomst een spreker gaat boeken, bent u op zoek nar iemand die zorgt voor een klik met het publiek. Met Roelof Hemmen haalt u op dat vlak een bijzondere troef in huis. Dankzij zijn uitgebreide journalistieke ervaring is hij snel thuis in tal van onderwerpen en deelt hij graag verhalen. Zijn professionalisme en manier van presenteren zorgen voor kalmte, rust en sympathie.

Bijkomend voordeel bij het inhuren van Roelof Hemmen als spreker is dat hij een ‘bekend tv-gezicht’ heeft. Vanwege zijn solide reputatie als nieuwslezer heeft hij automatisch een streepje voor bij het publiek. Dat is waarom veel bedrijven hem boeken voor hun evenement, zoals een congres of een seminar. Met Roelof Hemmen als presentator wordt het gegarandeerd een succes.

Roelof Hemmen inhuren als gespreksleider of interviewer

Niet alleen zijn jarenlange ervaring als presentator, maar ook zijn uiterst grondige voorbereiding maakt Roelof Hemmen tot een veelgevraagd spreker. Hij is van vele markten thuis, weet zich ieder thema eigen te maken en kan dat vertalen naar zijn functie als gespreksleider of interviewer op een evenement. Met deze vakman weet u daardoor zeker dat u goed zit.

Daar komt bij dat deze tv-personality zich zelf actief bezighoudt met het geven van mediatraining. Hierdoor is hij ook voor workshops en cursussen te boeken. Hij vraagt door als het nodig is, gebruikt humor waar het kan en acht respectvolle interactie een noodzakelijke randvoorwaarde. Zoals het hoort.

Bij thema’s als economie, media, journalistiek en politiek voelt journalist en presentator Roelof Hemmen zich als een vis in het water. U kunt hem als spreker, dagvoorzitter of discussieleider inhuren op bijvoorbeeld een congres of een seminar. Met zijn ervaring en enthousiasme is hij op ieder bedrijfsevenement van toegevoegde waarde.

Roelof Hemmen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Roelof Hemmen en de eventuele overige kosten om een optreden van Roelof Hemmen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Roelof Hemmen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Roelof Hemmen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag