Eigenschappen ir. Thomas Rau boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

ir. Thomas Rau boeken?

ir. Thomas Rau boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van ir. Thomas Rau.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van ir. Thomas Rau.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van ir. Thomas Rau ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van ir. Thomas Rau plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie ir. Thomas Rau

Architect over ‘duurzaamheid’ en ‘de nieuwe economie’
Thomas Rau is ondernemer, architect, innovator, inspirator en visionair. Zijn motto is ‘guided by the future’. Hij laat zich in al zijn handelen leiden door wat er in de toekomst nodig is en niet door wat op dit moment haalbaar is.Rau levert al jaren een grote bijdrage aan de nationale en internationale discussie over duurzaamheid, het gebruik van hernieuwbare energiebronnen in de architectuur en aan de vraag hoe te handelen in het licht van de huidige grondstoffen schaarste. Bij zijn woorden voegt hij ook daden; met zijn architectenbureau RAU heeft hij diverse innovaties en nieuwe standaarden opgezet op het gebied van CO2-neutraal, energieneutraal en energiepositief bouwen en recentelijk ook voor de circulaire architectuur.Thomas Rau benoemt de opgaven van morgen en weet met zijn enthousiasme, energie én humor zijn publiek en opdrachtgevers te overtuigen van de ingrijpende stappen die nodig zijn om de omslag van duurzaamheid naar levensvatbaarheid te maken.Rau laat zien dat het energieprobleem in wezen oplosbaar is. Hernieuwbare energie genoeg, het is een kwestie van de juiste houding. De in rap tempo toenemende schaarste aan grondstoffen is veel nijpender. Als ondernemer ziet hij hierin geen bedreiging maar een uitdaging. Omdat verspilling van grondstoffen een mondiaal fenomeen is wil hij verder gaan dat het werken op gebouwniveau en is zich gaan richten op het sluiten van grondstoffenkringlopen. In 2011 richtte hij daarvoor Turntoo op, waarmee hij werkt aan nieuwe business modellen voor de circulaire economie.“Van bezit naar prestatie, geen lampen maar licht, kortom, van eigendom naar eigenslim”. Hij stond aan de wieg van het concept Pay per Lux, waarbij geen lampen meer worden verkocht maar verlichting als dienst wordt  aangeboden. Met een witgoedfabrikant en een woningcorporatie biedt hij de meest energiezuinige wasmachines en koelkasten op prestatiebasis aan sociale huurders aan. Voor de gemeente Brummen realiseerde hij onlangs een uitbreiding van het monumentale gemeentehuis – het eerste gebouw als grondstoffendepot waarin alle gebruikte materialen tijdelijk zijn opgeslagen en over twintig jaar kunnen worden hergebruikt.Thomas Rau is een internationaal gevraagd spreker en coach. Hij treedt zowel op als keynote speaker op congressen, symposia, als in kleine kring voor bestuurders, beleidsmakers en politici. Hij staat op de 4e plaats in de jaarlijkse Duurzame 100 van dagblad Trouw. Hij werd uitgeroepen tot Architect van het Jaar 2013 en ontving van vakblad De Architect de ARC13 Oeuvre Award voor zijn inzet in de afgelopen 20 jaar om duurzame architectuur in de volle breedte te promoten én te realiseren, alsmede voor ‘zijn inspirerende bijdrage aan de maatschappelijke en architectonische agenda.’

ir. Thomas Rau boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van ir. Thomas Rau.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van ir. Thomas Rau, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van ir. Thomas Rau en de eventuele overige kosten om een optreden van ir. Thomas Rau mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van ir. Thomas Rau.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor ir. Thomas Rau. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van ir. Thomas Rau checken, een gratis optie plaatsen op ir. Thomas Rau en de boeking(en) van ir. Thomas Rau voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT ir. Thomas Rau, BOEKINGSBUREAU ir. Thomas Rau, BOEKINGSBURO ir. Thomas Rau, ENTERTAINMENTBUREAU ir. Thomas Rau, ENTERTAINMENTBURO ir. Thomas Rau, ARTIESTENBUREAU ir. Thomas Rau, BOEKINGSKANTOOR ir. Thomas Rau, IMPRESARIAAT ir. Thomas Rau, MUZIEKBURO ir. Thomas Rau, MUZIEKBUREAU ir. Thomas Rau, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU ir. Thomas Rau, ARTIESTENBOEKINGSBURO ir. Thomas Rau, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR ir. Thomas Rau.

Offerte ir. Thomas Rau aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag