Eigenschappen Griselda Molemans boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Griselda Molemans boeken?

Griselda Molemans boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Griselda Molemans.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Griselda Molemans.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Griselda Molemans ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Griselda Molemans plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Griselda Molemans

Van sportjournalistiek tot gezondheidszorg
Griselda Molemans is sinds 1979 werkzaam als zelfstandig journalist met als specialisaties koloniale geschiedenis, kunst, sport en entertainment. Interviews en reportages verschenen in kranten en tijdschriften in Nederland, Engeland, Zwitserland, Italië en Brazilië.Na haar doctoraalstudies Kunstgeschiedenis en Klassieke Archeologie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam combineerde ze de schrijvende journalistiek met werkzaamheden als tv-presentator, commentator en verslaggever voor NOS Studio Sport en voor sport- en nieuwsprogramma’s van RTL 4/RTL 5 en Canal Plus naast werkzaamheden als ‘voice over’ voor tv-programma’s en documentaires en dagvoorzitter voor non-profit- en culturele organisaties. Vanaf 1996 was ze werkzaam als tv-journalist en producer voor zenders als CNN, ESPN International, Asia Sport Hongkong en produceerde ze documentaires over de Portugese voetballer Dani da Cruz Carvalho (Wanted: Dani, 1998) en de Argentijnse spits Julio Cruz (Cruz Control, 1999).In 2005 vestigde ze zich in Los Angeles, waar ze het crossmediale persbureau QNA runt dat nieuws, interviews en features levert op het vlak van sport, entertainment, fashion, lifestyle, automotive, geschiedenis, kunst en wetenschap in de vorm van print, fotografie, audio en video. De lijst met boekpublicaties vermeldt Paolo Conte, De Teksten (1988), In gesprek met Jan Wouters (1994), Dochters van de Archipel (2004), Erfgenamen van Indië (2004), In het voetspoor van de panter (2005), From New York to L.A. (2007), Zwarte huid, Oranje hart. Afrikaanse KNIL-nazaten in de diaspora (2010), Oog van de Naald (2011, genomineerd voor de Schaduwprijs), Tot op het bot (2012) en Opgevangen in andijvielucht (2014).Vanwege de controversiële inhoud van ‘Opgevangen in andijvielucht’ richtte ze uitgeverij Quasar Books op om het boek en de bijbehorende DVD uit te kunnen geven, waarbij het begrip quasar ‘licht werpen op verborgen materie’ symboliseert. Voor 2016 staan de boekpublicaties De Vergeten Krijgers (over de vergeten Indo-Afrikaanse bevolkingsgroep in Nederland) en Levenslang Oorlog (over de werkelijke omvang van Japanse dwangprostitutie tijdens de bezetting van Nederlands-Indie) gepland.

Griselda Molemans boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Griselda Molemans.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Griselda Molemans, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Griselda Molemans en de eventuele overige kosten om een optreden van Griselda Molemans mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Griselda Molemans.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Griselda Molemans. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Griselda Molemans checken, een gratis optie plaatsen op Griselda Molemans en de boeking(en) van Griselda Molemans voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Griselda Molemans, BOEKINGSBUREAU Griselda Molemans, BOEKINGSBURO Griselda Molemans, ENTERTAINMENTBUREAU Griselda Molemans, ENTERTAINMENTBURO Griselda Molemans, ARTIESTENBUREAU Griselda Molemans, BOEKINGSKANTOOR Griselda Molemans, IMPRESARIAAT Griselda Molemans, MUZIEKBURO Griselda Molemans, MUZIEKBUREAU Griselda Molemans, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Griselda Molemans, ARTIESTENBOEKINGSBURO Griselda Molemans, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Griselda Molemans.

Offerte Griselda Molemans aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag