Sprekers boeken BURO2010

  Eigenschappen Asha ten Broeke boeken

  Prijs
  Op aanvraag
  Tijdsduur
  In overleg
  Geluid
  Exclusief

  Asha ten Broeke boeken?

  Asha ten Broeke boeken of inhuren voor een optreden?

  BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Asha ten Broeke.

  Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Asha ten Broeke.

  Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

  Wilt u gratis een offerte van Asha ten Broeke ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Asha ten Broeke plaatsen?

  Bel of mail ons direct

  Vraag vrijblijvend een offerte aan.
  Prijzen zijn exclusief BTW.

  Onze werkwijze,
  uw voordeel

  Vind een artiest
  Check prijs en beschikbaarheid
  Plaats gratis optie
  Bevestig de boeking
  Ontvang het contract
  Teken en retourneer het contract

  Extra informatie Asha ten Broeke

  Wetenschapsjournalist

  Wat beweegt ons? Waarom doen we wat we doen? Menselijk gedrag kan een mysterie lijken, en voor onverwachte wendingen en problemen zorgen. ‘Niemand hier binnen de organisatie heeft een hekel aan vrouwen, en toch zitten er alleen mannen aan de top. Hoe kan dat nou?’.

  Wetenschapsjournalist Asha ten Broeke (1983) heeft er haar vak van gemaakt om zulke zaken tot op de bodem uit te zoeken. Ze bekijkt actuele onderwerpen als emancipatie, diversiteit, gedragsverandering, gezondheid, macht en talent van alle kanten, haalt er relevante psychologische experimenten bij, achterhaalt welke hersenprocessen een rol spelen en werpt vervolgens een nieuw licht op een bekend issue. Op papier leidt dat onder andere tot een column op de opiniepagina van Trouw, waar ze wekelijks de psychologie achter het nieuws bespreekt. Voor tijdschriften als Opzij, Quest, Psychologie Magazine en Intermediair gaat ze onder andere op zoek naar het gedragswetenschappelijke verhaal achter sekseverschillen op de werkvloer en aan de keukentafel, of we nu van nature hufters zijn of behulpzaam en de eeuwenoude vraag of macht nou corrumpeert of niet. In juni 2010 verscheen haar eerste boek, ‘Het idee m/v’, over nature-nurture en man-vrouwverschillen. Het boek werd van Volkskrant tot Libelle goed ontvangen en werd door Vrij Nederland in de top 20 van beste non fictieboeken van dat jaar werd gezet. Momenteel werkt Asha aan twee nieuwe boeken, over de psychologie achter honger en overgewicht (met co-auteur Ronald Veldhuizen, gepland voor het najaar van 2012) en over homoseksualiteit (gepland voor 2013).

  Asha ten Broeke boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Asha ten Broeke.

  Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Asha ten Broeke, neem dan gerust contact met ons op.
  Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Asha ten Broeke en de eventuele overige kosten om een optreden van Asha ten Broeke mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
  BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Asha ten Broeke.
  Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Asha ten Broeke. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Asha ten Broeke checken, een gratis optie plaatsen op Asha ten Broeke en de boeking(en) van Asha ten Broeke voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

  Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

  MANAGEMENT Asha ten Broeke, BOEKINGSBUREAU Asha ten Broeke, BOEKINGSBURO Asha ten Broeke, ENTERTAINMENTBUREAU Asha ten Broeke, ENTERTAINMENTBURO Asha ten Broeke, ARTIESTENBUREAU Asha ten Broeke, BOEKINGSKANTOOR Asha ten Broeke, IMPRESARIAAT Asha ten Broeke, MUZIEKBURO Asha ten Broeke, MUZIEKBUREAU Asha ten Broeke, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Asha ten Broeke, ARTIESTENBOEKINGSBURO Asha ten Broeke, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Asha ten Broeke.

  Asha ten Broeke boeken bij BURO2010? AANVRAAGFORMULIER:

  Wij helpen u graag
  bij uw boeking

  Het grootste aanbod
  Laagste prijs
  Boek direct
  Offerte binnen 1 dag