Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Jan Roelofs boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Jan Roelofs boeken?

Jan Roelofs boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Jan Roelofs.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Jan Roelofs.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Jan Roelofs ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jan Roelofs plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Jan Roelofs

Auteur: Koopman, Dominee, Kunstenaar

Jan Roelofs (1954) is opgeleid als journalist (School voor de Journalistiek Utrecht, 1976), jurist (Universiteit Utrecht, 1988), en coach/trainer (School voor Padwerk, 1994). Als tekstschrijver heeft hij een brede ervaring: journalist bij een dagblad, tekstschrijver met een eigen reclamebureau, copywriter in Londen, leverancier van satirische teksten voor radioprogramma’s, hoofdredacteur van een vakblad en speechschrijver.

In 2011 kwamen zijn eerste twee boeken uit, beide bij uitgeverij Ankh-Hermes: ‘De Padwerk Reisgids’ en ‘Koopman Dominee Kunstenaar’. Met die twee boeken voegt hij een dimensie aan zijn werk als tekstschrijver toe: de component ‘bezieling’. Zijn interesse in bewustzijnsontwikkeling en spiritualiteit komt in zijn werk ook op andere manieren tot uitdrukking: hij is docent bewustzijnsontwikkeling aan de School voor Padwerk, trainer mannenworkshops ‘Het Pad van de Man’ en individueel begeleider bij zingevingsvraagstukken. Als spreker (boekpresentaties, seminars, bedrijfscongressen maar ook huwelijkstoespraken en grafredes) combineert hij humor en diepte.

Vanuit zijn ambitie om ook op maatschappelijk terrein ‘regulier’ en ‘alternatief’ bij elkaar te brengen richtte hij in 2007 het ‘Spiritueel Politiek Initiatief’ op, waaruit in 2008 de Partij voor Mens en Spirit voortkwam. Voor deze partij nam hij in 2011 als lijsttrekker voor de provincie Gelderland deel aan de Provinciale Statenverkiezingen, wat jammer genoeg geen zetel opleverde.

Jan Roelofs boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Jan Roelofs.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Jan Roelofs, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Jan Roelofs en de eventuele overige kosten om een optreden van Jan Roelofs mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Jan Roelofs.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Jan Roelofs. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Jan Roelofs checken, een gratis optie plaatsen op Jan Roelofs en de boeking(en) van Jan Roelofs voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Jan Roelofs, BOEKINGSBUREAU Jan Roelofs, BOEKINGSBURO Jan Roelofs, ENTERTAINMENTBUREAU Jan Roelofs, ENTERTAINMENTBURO Jan Roelofs, ARTIESTENBUREAU Jan Roelofs, BOEKINGSKANTOOR Jan Roelofs, IMPRESARIAAT Jan Roelofs, MUZIEKBURO Jan Roelofs, MUZIEKBUREAU Jan Roelofs, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Jan Roelofs, ARTIESTENBOEKINGSBURO Jan Roelofs, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Jan Roelofs.

 

Offerte Jan Roelofs aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag