Eigenschappen Ingrid Stoop boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Ingrid Stoop boeken?

Ingrid Stoop boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ingrid Stoop.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ingrid Stoop.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ingrid Stoop ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ingrid Stoop plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Ingrid Stoop

Interactieve coachingpresentatie

Ingrid Stoop is bekend geworden met de successen die ze behaalde met haar MatriXmethode (www.matrixmethode.nl) en met het boek dat ze schreef: ‘De MatriXmethode van Ingrid Stoop’ (ook verkrijgbaar in Duitse en Engelse vertalingen). De MatriXmethode van Stoop® heeft zich uitgebreid bewezen en verbetert prestaties ‘op de werkvloer’ en binnen het onderwijs. Het begrip ‘werkvloer’ mag u zien in de breedste betekenis.

Voor kinderen schreef ze prentenboeken.

Er zijn inmiddels honderden, door haar opgeleide, MatriXcoaches in binnen en buitenland actief.

Mensen, alle leeftijden, kunnen te kampen hebben met allerlei problemen, al dan niet verborgen. Neem faalangst. Zoiets staat het ontplooien van eigenschappen en talenten in de weg. De methode van Ingrid Stoop helpt dit soort problemen snel en blijvend de wereld uit. Succes in twee of drie sessies is gebruikelijk; prestaties verbeteren van meet af aan.

Stoop presenteert haar boodschap pakkend, indringend en interactief. Uw collega’s en u ervaren meteen de kracht van haar methode: het snel en effectief leren oplossen van eigen belemmeringen. Wees voorbereid op interessante inzichten!

Al een plaatje gemaakt wat dat voor uw bedrijf zal opleveren?

 

Ingrid Stoop boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Ingrid Stoop.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ingrid Stoop, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ingrid Stoop en de eventuele overige kosten om een optreden van Ingrid Stoop mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ingrid Stoop.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Ingrid Stoop. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Ingrid Stoop checken, een gratis optie plaatsen op Ingrid Stoop en de boeking(en) van Ingrid Stoop voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Ingrid Stoop, BOEKINGSBUREAU Ingrid Stoop, BOEKINGSBURO Ingrid Stoop, ENTERTAINMENTBUREAU Ingrid Stoop, ENTERTAINMENTBURO Ingrid Stoop, ARTIESTENBUREAU Ingrid Stoop, BOEKINGSKANTOOR Ingrid Stoop, IMPRESARIAAT Ingrid Stoop, MUZIEKBURO Ingrid Stoop, MUZIEKBUREAU Ingrid Stoop, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Ingrid Stoop, ARTIESTENBOEKINGSBURO Ingrid Stoop, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Ingrid Stoop.

 

Offerte Ingrid Stoop aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag