Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Bas van de Haterd boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Bas van de Haterd boeken?

Bas van de Haterd boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bas van de Haterd.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bas van de Haterd.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bas van de Haterd ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bas van de Haterd plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Bas van de Haterd

Professioneel bemoeial over de toekomst van werk
Professioneel bemoeial Bas van de Haterd koppelt technologische ontwikkelingen aan sociaal-maatschappelijke trends en vertaalt deze naar de economie en de arbeidsmarkt. Zijn lezingen kenmerken zich door de combinatie van kennis en leuke, praktische voorbeelden. Dit alles wordt gebracht met een tomeloze energie. Bas van de Haterd is de oprichter van van o.a. JobJam en Van De Haterd Consultancy. Daarnaast is hij adviseur, blogger, business developer en nog veel meer. Hij is ervaren op het gebied van zakendoen en gebruikt zijn kennis om zijn lezingen toon te geven.Als auteur van o.a. ‘(R)evolutie van Werk’ en ’10 Banen die verdwijnen 10 Banen die verschijnen’ heeft Bas van de Haterd zich verdiept in de invloed van technologie op de werkvloer. Zowel de manieren waarop werk gedaan wordt als welk werk nog door mensen gedaan gaat worden behoren tot zijn expertisegebieden.

De kern van het verhaal van Bas van de Haterd is altijd hetzelfde: we zitten in een tijd van ongekende transitie. De focus van elke lezing wordt bepaald in overleg met de klant. Elke lezing is anders. De voorbeelden worden afgestemd op de branche of sector.

Bas van de Haterd boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bas van de Haterd.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bas van de Haterd, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bas van de Haterd en de eventuele overige kosten om een optreden van Bas van de Haterd mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bas van de Haterd.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bas van de Haterd. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bas van de Haterd checken, een gratis optie plaatsen op Bas van de Haterd en de boeking(en) van Bas van de Haterd voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Bas van de Haterd, BOEKINGSBUREAU Bas van de Haterd, BOEKINGSBURO Bas van de Haterd, ENTERTAINMENTBUREAU Bas van de Haterd, ENTERTAINMENTBURO Bas van de Haterd, ARTIESTENBUREAU Bas van de Haterd, BOEKINGSKANTOOR Bas van de Haterd, IMPRESARIAAT Bas van de Haterd, MUZIEKBURO Bas van de Haterd, MUZIEKBUREAU Bas van de Haterd, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Bas van de Haterd, ARTIESTENBOEKINGSBURO Bas van de Haterd, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Bas van de Haterd.

 

Offerte Bas van de Haterd aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag