Eigenschappen Hans Wopereis boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Hans Wopereis boeken?

Hans Wopereis boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Hans Wopereis.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Hans Wopereis.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Hans Wopereis ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Hans Wopereis plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Hans Wopereis

Je ziel als werkgever! Expert in organisatieontwikkeling
Hans Wopereis (1962) is mede-directeur en -eigenaar van ITIP School voor Leven en Werk. Hij geeft leiding aan de teams die zich bezig houden met organisatie-ontwikkeling, loopbaanbegeleiding en het organiseren van bezinningstochten. Binnen het ITIP begeleidt hij verschillende groepen, waaronder een doorgaande Masterclass ‘Bezielend Leiderschap’ voor mensen in eindverantwoordelijke functies. Sinds zijn 24ste levensjaar geeft hij regelmatig lezingen over onderwerpen die gerelateerd zijn aan het leven en werken vanuit bezieling en vertrouwen. Na zijn studie rechtsgeleerdheid in Leiden, cultuuronderzoek voor Philips in Zuid-Amerika en een kort dienstverband bij Hoogovens volgde Hans de driejarige opleiding ‘Toegepaste Integrale Psychologie’ bij het ITIP en begaf zich tegelijkertijd als kleine zelfstandige in het werkveld van organisatie-ontwikkeling. In 1991 bracht bij zijn eigen praktijk onder bij het ITIP en kon de tak Ontwikkeling Advies verder doorgroeien. Sinds 2003 voert hij samen met twee partners de directie over het ITIP en zijn er onder zijn leiding twee nieuwe takken ontstaan aan het ITIP.Hans vertelt een mooi verhaal waarin voor iedereen persoonlijke ‘haakjes’ zitten. Haakjes die vragen oproepen over hoe je zelf in het leven staat, waar je het allemaal voor doet. De kunst van Hans is dat hij op een natuurlijke, bijna nonchalante wijze een verhaal vertelt dat echt ergens over gaat en dat hij met aansprekende voorbeelden ondersteunt waarin de luisteraar zich herkent.

Hans Wopereis boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Hans Wopereis.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Hans Wopereis, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Hans Wopereis en de eventuele overige kosten om een optreden van Hans Wopereis mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Hans Wopereis.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Hans Wopereis. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Hans Wopereis checken, een gratis optie plaatsen op Hans Wopereis en de boeking(en) van Hans Wopereis voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Hans Wopereis, BOEKINGSBUREAU Hans Wopereis, BOEKINGSBURO Hans Wopereis, ENTERTAINMENTBUREAU Hans Wopereis, ENTERTAINMENTBURO Hans Wopereis, ARTIESTENBUREAU Hans Wopereis, BOEKINGSKANTOOR Hans Wopereis, IMPRESARIAAT Hans Wopereis, MUZIEKBURO Hans Wopereis, MUZIEKBUREAU Hans Wopereis, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Hans Wopereis, ARTIESTENBOEKINGSBURO Hans Wopereis, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Hans Wopereis.

 

Offerte Hans Wopereis aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag