Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Martina Navrátilová boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Martina Navrátilová boeken?

Martina Navrátilová boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Martina Navrátilová.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Martina Navrátilová.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Martina Navrátilová ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Martina Navrátilová plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Martina Navrátilová

s Werelds beste tennisspeelster deelt al haar geheimen over winnen, motivatie en doorzettingsvermogen

Martina Navrátilová is de beste vrouwelijke tennisspeelster in de geschiedenis van de sport. Tot op de dag van vandaag speelt ze nog steeds fulltime dubbels in het reguliere pro-circuit van de WTA Tour. waarin ze gedurende 22 jaar (1973-1995) ook singles heeft gespeeld.

Tot haar overwinningen behoren 58 Grand Slam-titels, 167 toernooioverwinningen in singles en 175 in dubbels. In het seizoen 1983-1984 won ze alle Grand Slams.

Zelfs nu staat de op 18 oktober 1956 is ze nog altijd een topspeelster. In 2005 behaalde ze onder meer de finale gemengd dubbel op Roland Garros, de halve finale dames dubbel Ordina Open, de halve finale dames dubbel op Wimbledon én de kwartfinale gemengd dubbel op Wimbledon. Ze won het Canadese open en ten slotte bereikte ze de halve finale dubbel tijdens de US-open. Kijk voor een totaaloverzicht naar onderstaande lijst.

Toen ze tijdens haar jeugd vluchtte van Tsjecho-Slowakije naar de Verenigde Staten in 1975, had ze één doel voor ogen: De beste vrouwelijke tennisspeler van de wereld worden. Met haar bekende vastberadenheid en harde werken heeft ze dat doel uiteindelijk bereikt. Haar continue streven naar perfectie bracht haar verschillende keren de titel ‘Atlete van het jaar’ met daarnaast ‘Atlete van het decennium voor de jaren 80’

Martina verzorgt naast haar actieve tenniscarrière het Wimbledoncommentaar op de televisiezenders BBC en HBO. Daarnaast is ze een bijzonder gewaardeerd auteur in het toonaangevende dagblad The Guardian. Ze schreef drie romans en in 2006 een lifestyle-book, waarin ze haar geheimen van winnen en gezond blijven deelt met de lezers.

In haar lezingen deelt Martina Navrátilová alle geheimen van het winnen. Hierin benadrukt ze met name hoe belangrijk het is te streven naar een doel en daar vervolgens met alle overgave recht op af te gaan. Uiteraard komen ook thema’s als hoe ga je om met onverwachte problemen en tegenslagen, alsmede het belang van het op tijd bijstellen van je koers om toch je doel te behalen aan de orde. Essentiële thema’s als motivatie en doorzettingsvermogen staan natuurlijk ook centraal.

Martina Navrátilová boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Martina Navrátilová.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Martina Navrátilová, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Martina Navrátilová en de eventuele overige kosten om een optreden van Martina Navrátilová mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Martina Navrátilová.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Martina Navrátilová. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Martina Navrátilová checken, een gratis optie plaatsen op Martina Navrátilová en de boeking(en) van Martina Navrátilová voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Martina Navrátilová, BOEKINGSBUREAU Martina Navrátilová, BOEKINGSBURO Martina Navrátilová, ENTERTAINMENTBUREAU Martina Navrátilová, ENTERTAINMENTBURO Martina Navrátilová, ARTIESTENBUREAU Martina Navrátilová, BOEKINGSKANTOOR Martina Navrátilová, IMPRESARIAAT Martina Navrátilová, MUZIEKBURO Martina Navrátilová, MUZIEKBUREAU Martina Navrátilová, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Martina Navrátilová, ARTIESTENBOEKINGSBURO Martina Navrátilová, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Martina Navrátilová.

 

Offerte Martina Navrátilová aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag