Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Caroline Sonneveld boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Caroline Sonneveld boeken?

Caroline Sonneveld boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Caroline Sonneveld.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Caroline Sonneveld.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Caroline Sonneveld ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Caroline Sonneveld plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Caroline Sonneveld

Vrolijke verschijning & allround inzetbaar

Caroline Sonneveld wordt geboren op 24 mei 1970 in Apeldoorn. Na de opleiding detailhandel start ze haar mediacarrière. Ze timmert aardig aan de weg, zo is ze onder andere de assistente van Peter-Jan Rens, Hans versnel en Bart de Graaff. Maar menigeen herkent haar waarschijnlijk als de vrouw in de clip ‘Kom Maar Bij Mij’ van Nederlands grootste zanger: Marco Borsato.

Naast acteren heeft Caroline ook veel modellenwerk en commercials gedaan. Haar schoonheid levert haar zelfs de titel Miss Nederland op! Toch koestert Caroline al lange tijd een meisjesdroom. Die gaat in vervulling wanneer ze bij Martinair wordt aangenomen als stewardess. In deze tijd heeft ze heel wat mooie plekjes van de wereld mogen ontdekken.

Ondanks alle verre reizen verlangt Caroline toch terug naar de media. Daarom besluit ze in 1999 een screentest te doen bij Endemol waar ze meteen aan de slag kan als presentatrice van de Winkel van Sinkel. Al snel volgen meerdere programma’s waaronder Puzzeltijd en Woordzoeker.

Na zeven jaar te hebben gewerkt bij Endemol maakt Caroline de overstap naar RTL Nederland. Hier gaat ze het nieuwe programma Live op 4 presenteren. Wanneer dit programma na twee jaar stopt, vraagt SBS haar het programma Teletrends onder haar hoede te nemen. Een business-to-business en business-to-consumer programma met de focus op de zakelijke markt. Daarnaast komt het boeiende Citytrends op haar pad. In dit programma gaat Caroline op zoek naar de hotspots van Nederland.  Tegelijkertijd presenteert zij op RTL het interactieve programma ‘Vriendinnentijd’, waarin zij met vrouwelijke gasten aan tafel praat over hedendaagse issues.

Op dit moment presenteert Caroline het programma Altijd Jong voor RTL 4. Altijd jong is een programma over jong en energiek blijven. Van beautybehandeling tot mental coaching. Van voedingsadvies tot wetenschappelijke doorbraken.

Caroline Sonneveld is een vrolijke verschijning en met haar naturelle aanpak weet zij van velen de harten te stelen. Ze is allround inzetbaar voor diverse evenementen zoals bedrijfsfeesten, congressen, productpresentaties, beurzen en modeshows, maar ook als voice-over en presentatrice voor uw bedrijfsfilm.

Caroline Sonneveld boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Caroline Sonneveld.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Caroline Sonneveld, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Caroline Sonneveld en de eventuele overige kosten om een optreden van Caroline Sonneveld mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Caroline Sonneveld.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Caroline Sonneveld. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Caroline Sonneveld checken, een gratis optie plaatsen op Caroline Sonneveld en de boeking(en) van Caroline Sonneveld voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Caroline Sonneveld, BOEKINGSBUREAU Caroline Sonneveld, BOEKINGSBURO Caroline Sonneveld, ENTERTAINMENTBUREAU Caroline Sonneveld, ENTERTAINMENTBURO Caroline Sonneveld, ARTIESTENBUREAU Caroline Sonneveld, BOEKINGSKANTOOR Caroline Sonneveld, IMPRESARIAAT Caroline Sonneveld, MUZIEKBURO Caroline Sonneveld, MUZIEKBUREAU Caroline Sonneveld, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Caroline Sonneveld, ARTIESTENBOEKINGSBURO Caroline Sonneveld, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Caroline Sonneveld.

 

Offerte Caroline Sonneveld aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag